Forse besparing op het
gasverbruik en energierekening
met de Intergas Xtend!

De Intergas Xtend is de zelfontwikkelde hybride oplossing van Intergas. Deze add-on lucht/water split warmtepomp heeft een vermogen van 5kW. Door het gebruik van een Intergas Xtend is het mogelijk om tot wel 80% te besparen op het gasverbruik, zonder in te leveren op comfort.

Eenvoudig aan te sluiten

De Xtend is eenvoudig en snel hydraulisch aan te sluiten. Door gebruik te maken van een externe open verdeler, die standaard wordt meegeleverd bij de binnenunit, is er een enorme flexibiliteit in plaatsingsmogelijkheden. Dat de binnenunit één van de kleinsten in de markt is, maakt het plaatsen daarnaast nog eenvoudiger. Het systeem is te gebruiken in combinatie met radiatoren en met vloerverwarming.

Ingrijpende verbouwingen en investeringen kunnen achterwege blijven

In veel gevallen is de hybride installatie toe te passen. Ook wanneer er nog radiatoren aanwezig zijn. Overigens zijn de grootste verbeteringen te verwachten door slim te isoleren, waar nodig het afgiftesysteem aan te passen en het inregelen en optimaliseren van het systeem. Echter, ook zonder ingrijpende investeringen is het in veel gevallen mogelijk om de hybride installatie toe te passen.

Snel en gemakkelijk in te regelen

Ook is er een manier gevonden om het inregelen van het toestel te vergemakkelijken. Op de voorkant van de Hybrid Heatpump Control Unit staat een QR-code waarmee je op een eenvoudige manier het inregelproces van de Xtend in een paar stappen kan doorlopen.

Te combineren met een groot deel van de ketels in de markt

Deze hybride is te combineren met een groot deel van de OpenTherm HR-ketels die verkrijgbaar zijn in de markt, maar voor de hoogste besparing combineer je hem met een Intergas cv-ketel en de Comfort Touch thermostaat van Intergas.

Wil je meer informatie over de Intergas Xtend? Neem een kijkje op: Xtend – Intergas

Intergas Verwarming B.V.
Europark Allee 2
7742 NA Coevorden
T +31(088) 878 85 00
E info@intergas.nl

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur