Vloerverwarming voor iedere situatie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vloerverwarming biedt bij een lagere temperatuur enorm veel comfort. Door de verlagingstemperatuur van het systeem tot maximaal 5oC onder de verwarmingstemperatuur in te stellen blijft de warmte in de vloermassa. Het kost dan minder energie om het systeem vervolgens weer op temperatuur te brengen in plaats van de vloer telkens verder te laten afkoelen.

Lees verder

2VV Luchtbehandelingskasten voor een prettig binnenklimaat

Bij nieuwbouw en renovatie krijgt de energieprestatie standaard veel aandacht, maar een gezond binnenklimaat blijft vaak onderbelicht. Terwijl dit van grote invloed is op de aspecten gezondheid, comfort en productiviteit van de gebruikers van het gebouw.

Lees verder

Comfortabel thuis

Naast het feit dat binnendeuren erg sfeer- en beeldbepalend zijn voor het interieur, zijn ze ook belangrijk voor het binnenklimaat. Mits ze natuurlijk goed afsluiten. Wanneer er een kier zit onder de deur komt tocht, geluid en geur gemakkelijk de ruimte binnen. Helemaal nu drempelloos wonen een geliefde trend is. Vooral omgevingsgeluiden en tocht zijn erg vervelend wanneer men rustig op de bank wil zitten of wanneer er thuis gewerkt wordt.

Lees verder

Een aangenaam binnenklimaat begint bij de ruimteakoestiek

Een optimale ruimteakoestiek creëert niet alleen een aangename ruimtebeleving, maar is ook cuciaal voor de gezondheid en welzijn op langere termijn. Daarnaast wordt hierdoor ook de spraakverstaanbaarheid binnen de ruimte verbeterd, net als motivatie van creativiteit en productiviteit van werknemers.

Lees verder

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur