Klimaatgroep Holland: de innovatieve fabrikant en leverancier van een gezond binnenklimaat voor scholen

Een gezond binnenklimaat is niet vanzelfsprekend. Door de energiecrisis en de wet- en regelgeving worden gebouwen steeds beter geïsoleerd en luchtdicht gemaakt. Veel mensen werken en leren hierdoor zonder gezonde lucht. Wist je dat bijvoorbeeld 80% van de klaslokalen de CO2-concentratie grens overschrijdt met drie tot vier keer de aanbevolen limiet?

Lees verder

Mechanische en gecontroleerde ventilatie

De oplossing voor dit groeiende probleem? Mechanische en gecontroleerde ventilatie! Dit betekent dat de lucht in een ruimte actief wordt ververst en gefilterd. In een tijd waarin de concentratie van fijnstof, vooral in dichtbevolkte gebieden zoals de Randstad, een reëel gevaar vormt, is dit van vitaal belang. Ventilatie, koeling en verwarming zijn essentiële componenten van een gezond binnenklimaat.

Klimaatgroep Holland heeft als leverancier marktleiderspositie

Leverancier Klimaatgroep Holland heeft op eigen wijze een systeem ontwikkeld dat deze aspecten integreert en met succes heeft toegepast in meer dan 10.000 klaslokalen. Ze leveren dit concept aan de installatiebranche en ondersteunen de installateuers met hun kennis en kunde. Dit Groningse bedrijf levert met het Scholen°Concept maximale primaire energie-efficiëntie met maximaal comfort. Benieuwd naar hun projecten? Bekijk ze hier!

Een energiezuinig binnenklimaat

Het Scholen°Concept is innovatieve klimaatbeheersing dat samen met het onderwijs is ontwikkeld. In ieder lokaal zorgt het Scholen°Concept voor goede ventilatie en een juiste temperatuur met een eigen alles-in-één-unit. Deze unit ventileert, verwarmt, koelt en regelt verlichting en zonwering. Het systeem werkt geheel automatisch, is zeer energiezuinig en de stilste op de markt.

“We bieden innovatieve en duurzame concepten die ieder klimaatprobleem aanpakken. Onze klimaatinstallaties worden modulair en op maat ontworpen, zodat uw oplossing volledig afgestemd is op uw eisen en wensen. Wij zijn trots op onze vindingen, patenten en ons marktaandeel in de Benelux als leverancier van gezonde lucht en energiebesparende technieken.” – Aldus Harry Vaatstra.

Door dit Gronings bedrijf zitten er per dag meer dan 300.000 kinderen in zuurstofrijke lucht te leren en te spelen en verbruiken deze scholen een fractie van de primaire energie in vergelijking met scholen zonder deze systemen.

Waarom kiest u voor het Scholen°Concept van Klimaatgroep Holland?
 •  Voldoet aan Frisse Scholen klasse B
  – Realiseer een gezonde leer- en werkomgeving voor leerlingen en docenten met extra energiebesparing ten opzichte van andere systemen.
 • Hoge luchtkwaliteit door energiezuinig stoffilter
  – De speciaal ontwikkelde filters behoren tot de hoogste classificatie van de internationale filternorm. Daarnaast wordt de luchtkwaliteit gewaarborgd door een CO2-meter en optioneel met een fijnstoffilter.
 • 10 jaar product- en prestatiegarantie
  – Met de 10 jaar product- én prestatiegarantie weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Want in de eerste plaats borgt deze garantie de afgesproken prestaties. En in de tweede plaats zijn alle kosten voor onderhoud en onverhoopte reparaties vooraf bekend. ‘Of beter gezegd geen gezeik garantie’ – Harry Vaatstra
 • Uit het zicht en aangepast aan uw ontwerp
  – Het systeem, de roosters en leidingen worden esthetisch in uw pand verwerkt. De techniek en toebehoren zijn uit het zicht en roosters worden geheel afgestemd op uw wens.
 • Gemiddeld ruim 40% besparing op energiekosten
  – Het Scholen°Concept is betaalbaar in investering, verbruik en onderhoud. Scholen besparen op energieverbruik en onderhoudskosten dankzij uitgekiende techniek en duurzame kwaliteit.
 • Toekomstgericht
  – Ze voldoen aan de huidige norm, maar met de ingebouwde reserves kunnen ze zeker 20 jaar blijven voorlopen op duurzame klimaatsystemen! ‘We zijn resultaatgericht en zorgen er altijd voor dat de besproken resultaten gehaald worden.’ – Harry Vaatstra
 • Eenvoudig te installeren
  – De installatie van het concept is eenvoudig te installeren en aan te sluiten. Het is een plug en play systeem. Na de installatie wordt het systeem door de service monteur van Klimaatgroep inbedrijfgesteld.

Ontdek hoe leverancier Klimaatgroep Holland jou kan helpen bij het realiseren van duurzame en kostenbesparende oplossingen. Klik hier voor onze website…

Samen creëren we een meer gezonde en extra aangename schoolomgeving voor de toekomst.

Klimaatgroep Holland
Odenseweg 8
9723 HA Groningen
T +31(0)50 547 04 00
info@klimaatgroepholland.nl

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur