Luchtbehandeling en ventilatie voor installateurs

‘Wil je koelen en verwarmen met een compact apparaat, dan is dit een uitgelezen product daarvoor’

Vortvent is al sinds 2004 importeur van Komfovent luchtbehandelingskasten. De medewerkers informeren installateurs graag over de mogelijkheden van deze producten. Geeft de installateur aan om welke hoeveelheden lucht het gaat en welke elementen er nodig zijn, dan biedt Vortvent in een rap tempo een goed onderbouwde offerte/selectie aan. Daarbij worden alternatieven genoemd voor een grotere of kleinere kast en er wordt gezorgd dat alles aan de benodigde eisen voldoet. “Daarnaast zorgen we ervoor dat de producten op tijd worden geleverd. Wanneer de installateur dat wil, 0ndersteunen we bij de inbedrijfstelling en zelfs bij het aansluiten op het gebouwbeheersysteem”, zegt Ton Kistemaker, eigenaar directeur van Vortvent.

Lees verder

Komfovent RHP

De Komfovent VERSO-RHP unit van Vortvent is al langer op de markt. Met deze luchtbehandelingsunit met warmtewiel en ingebouwde DX-warmtepomp kun je zowel koelen als verwarmen. Hij is van een hoge kwaliteit en zeer energiezuinig. Doordat de verdamper, condensor en compressor zijn  ingebouwd, is een aanvullende koelmachine niet nodig. Kistemaker: “Wil je koelen en verwarmen

met een compact apparaat, dan is dit een uitgelezen product daarvoor. Prijstechnisch is hij heel scherp en een groot voordeel is dat hij binnen opgesteld kan worden.”

Komfovent VERSO-PRO-2

Halverwege 2019 kwam de Vortvent Komfovent VERSO-PRO-2 op de markt. De constructie is nu koudebrugvrij en er vormt zich daarom geen condensatie op de behuizing. De lekdichtheid en sterkte zijn verbeterd en ook is de nieuwe versie beter geïsoleerd en geluidsarm. Dankzij nieuwe handvatten kunnen de kasten nog veiliger geopend worden. De samenstellingsmogelijkheden van de VERSO-PRO-2 units zijn ongekend. Ze kunnen zowel binnen als buiten opgesteld worden en zijn geschikt voor een veelheid aan situaties. De specificaties zijn bijzonder hoog:

  • TB1-L1-D1, T2 en Eurovent gecertificeerd.

Vortvent is een gespecialiseerd luchtbehandeling- en ventilatiebedrijf dat installateurs technische ondersteuning biedt bij het selecteren, leveren, samenstellen en inbedrijfstellen van de best passende apparatuur. De populairste producten in het assortiment zijn de Vortvent Komfovent VERSO-PRO-2 en de Vortvent Komfovent RHP.

Buitendijks 63
3356 LX Papendrecht
T +31(0)85 782 64 00
E info@vortvent.nl
W www.vortvent.nl

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur