Templari Benelux: voor een duurzame toekomst met de Warmtepomp Heater

“Lang geleden was het gebruikelijk om in grote hallen, showrooms, fabrieken, distributiecentra en grotere retail- en industrie gasheaters te gebruiken. Echter, in de hedendaagse wereld, waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat en de energieprijzen blijven stijgen, worden nieuwe keuzes dringend noodzakelijk. Het is tijd om anders te denken en anders te handelen. Van het gas af!” – Harry Vaatstra

Lees verder

Van het gas af!

In een tijd waarin duurzaamheid en energie-efficiëntie cruciaal zijn, heeft Templari Benelux een revolutionaire oplossing geïntroduceerd: de Warmtepomp Heater. De

Warmtepomp°Heater van Templari Benelux biedt de ideale oplossing om snel en moeiteloos de overstap van gas te maken. Deze innovatieve Warmtepomp°Heater is een één-op-één vervanging voor traditionele luchtverwarmers op gas en brengt talloze voordelen met zich mee. Met zijn ongekend hoge rendement en bijbehorend lage energieverbruik, is de Warmtepomp°Heater van Templari Benelux niet alleen economisch verstandig, maar ook uiterst milieuvriendelijk. Bovendien is het de stilste en meest energiezuinige optie op de markt. Benieuwd naar onze projecten en samenwerkingen? Bekijk onze LinkedIn!

Energielabel A+++

Eén van de belangrijkste voordelen van de Warmtepomp°Heater is het ongeëvenaarde rendement en de minimale impact op het milieu. Deze apparaten behalen een seizoensrendement (S.C.O.P.) dat resulteert in een Energielabel A+++. Dit is de hoogst mogelijke classificatie voor warmtepompen.

Steun van de overheid

De overheid stimuleert duurzame initiatieven. Ondernemers kunnen gebruikmaken van de Energie-investeringsaftrek (EIA), die bedoeld is voor bedrijven die investeren in CO2-reductie, duurzame energie of energiebesparing.

Samenwerken

We zoeken bewust de samenwerking met regionale installateurs; zij die hun opdrachtgevers en projecten goed kennen. We ondersteunen graag met het maken van berekeningen en tekeningen. Samen maken we installaties die werken.

Waarom kiezen voor Templari Benelux?
  • Topkwaliteit: Templari levert topkwaliteit met het prestigieuze EHPA Kwaliteitslabel, dat alleen de allerbeste Europese warmtepompen dragen.
  • Efficiënt & zuinig: met minimale ontdooicycli en het hoge rendement is dit de meest efficiënte warmtepomp verkrijgbaar in de markt. En mede door de ongekend hoge score op het seizoensrendement (S.C.O.P.) hebben de warmtepompen een Energielabel A+++. Dit is voor warmtepompen het hoogst haalbare.
  • Innovatief: Templari blijft investeren in onderzoek om de prestaties van hun warmtepompen voortdurend te verbeteren.
  • Stilste in de branche: de modellen van de Kita lijn zijn de stilste op de markt. De afmeting van de unit en de fan diameter is afgestemd op een zo laag mogelijke geluidsproductie, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in bedrijfsruimtes waar rust en stilte gewaardeerd worden.
  • Seizoensgeoptimaliseerde prestatie: de Warmtepomp past zich naadloos aan de actuele warmtevraag aan, zelfs bij extreem lage temperaturen. Dit zorgt voor een constante en energiezuinige verwarming.
  • Aangenaam: De Kita lijn biedt betrouwbare warmteregeling met ingebouwde meet- en regeltechniek voor een stabiele temperatuur

Templari Benelux: voor een duurzame toekomst met de Warmtepomp°Heater. Onze experts staan altijd klaar om u te adviseren en met u mee te denken. Samen werken we aan een groenere en efficiëntere wereld. Meer weten? Bekijk onze website!

Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies. Klik hier om contact op te nemen…

Templari Benelux b.v.
Odenseweg 8
9723 HA Groningen
T +31(0)50 54 70 405
E info@templaribenelux.nl

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur