VSK 2024 – De beurs voor de totale E+W installatiebranche

Bezoek de grootste installatiebeurs van Nederland

6 – 9 februari 2024 | Jaarbeurs | Utrecht

VSK is dé beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie en deze 26e editie brengt alle installatiedisciplines écht bij elkaar. Vanaf nu vormt elektrotechniek een onderdeel van de activiteiten. Belangrijke ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en de energietransitie worden door de sector breed opgepikt en brengen activiteiten van traditionele E- en W-bedrijven bij elkaar. Innovaties en nieuwe visies laten E- en W-aspecten en diensten in elkaar overlopen. De een kan niet zonder de ander bestaan. Vandaar dat de organisatie van VSK deze stap heeft gezet.

“Onze toekomst draait om jou” is het thema van deze editie. Met dringende ambities op het gebied van onder andere verduurzaming en energie, is het echt tijd om de handen ineen te slaan en te gaan staan voor alles wat onze en de toekomst van onze kinderen nodig heeft.

Nieuw: Installatie Festival

Hands-on aan de slag. Je collega’s uitdagen voor een wedstrijdje. En hapje en een drankje. Nieuwe gereedschappen testen, de leukste games spelen, of direct contact met installatie-influencers hebben? Op het VSK Installatie Festival in hal 7 komt het allemaal bij elkaar. Dit nieuwe onderdeel van VSK is een perfecte combi van je praktijkkennis testen en fun. Want een dag VSK is ook gewoon leuk. Het plezier is dubbel zo groot als je een collega meebrengt.

Kennisroutes & Theaters

VSK 2024 staat volop in het teken van kennis want de ambities binnen de sector zijn groot en je kennis bijhouden en/of vergroten is essentieel. Daarom bevinden zich meerdere theaters op de beursvloer waar vakspecialisten dieper in gaan op snel ontwikkelende installatiezaken.

In het VSK NieuwsCafé in hal 11 luisteren bezoekers naar interviews met belangrijke spelers in de sector. Ook dit jaar weer gaat gastheer Frans Reichardt de interviews begeleiden. VSK-partner installatie.nl is de organisator van het NieuwsCafé.

Duurzaamheid

Ook deze editie staat duurzaamheid weer centraal. Daarom is er een speciale duurzaamheidsroute over de vloer die langs exposanten gaat die hier een belangrijke bijdrage aan leveren. De route is aangeven op de plattegrond en in de VSK-app. De bezoeker bepaalt zelf waar zijn startpunt van de route is.

De VSK-app

VSK 2024 biedt bezoekers en exposanten een slimme netwerkapp. Daarin vinden bezoekers hun ticket en kunnen zij voor, tijdens én na de beurs in contact blijven met exposanten.

Tijdens de registratie geven bezoekers een aantal interesses op. De slimme algoritmes van de app brengen hen vervolgens in contact met exposanten die producten en diensten aanbieden die nauw aansluiten op de interesses van de bezoekers. Via de app wordt de bezoeker geïnformeerd over de match en kan direct een afspraak voor een persoonlijk gesprek maken met de exposant. Verder bevat de app de complete exposantenlijst en een handige locater, zodat de bezoeker steeds kan zien waar hij is op de beursvloer.

Openingstijden
  • 6 februari 2024, 9:30 uur – 17:30 uur
  • 7 februari 2024, 9:30 uur – 17:30 uur
  • 8 februari 2024, 9:30 uur – 20:30 uur – avondopening
  • 9 februari 2024, 9:30 uur – 17:00 uur
Bereikbaarheid

Vanwege bouwwerkzaamheden in de omgeving van Jaarbeurs is het aantal parkeerplaatsen beperkt. De meest praktische oplossing is gebruik maken van het OV. Alle informatie over bereikbaarheid is te vinden via www.vsk.nl.

Website

www.vsk.nl

Registreer nu

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur