Ervaar ’t mooiste licht van FAKRO op de 25ste editie Beurs Eigen Huis

FAKRO Nederland neemt van 22 tot en met 24 maart deel aan de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht. In stand B6.06 maak je kennis met verschillende dakramen en de FAKRO Montagedienst.

Lees verder

Powerdaylight Standaard – De originele daglichtbuis

Het Solatube-verhaal begon in de jaren 80 toen een Australische uitvinder een product creëerde dat een revolutie teweegbracht in de manier waarop daglicht in een gebouw werd gebracht. Na te zijn gepatenteerd werd dit systeem, de Solatube, de eerste daglichtbuis die ooit verkocht werd, en de uitvinding die de daglichtindustrie transformeerde.

Lees verder

Composiet lichtmasten voor diverse toepassingen als alternatief voor staal en aluminium…

Composiet lichtmasten zijn onderhoudsvrij, lichtgewicht en extreem sterk. De composiet lichtmast focust zich op esthetische aspecten en een hoge kwaliteit. Het productieproces vindt plaats bij Formenta Ab. in Zweden, met een maximaal respect voor de leefomgeving en is ISO9001 en 14001 genormeerd. Zeker ten opzichte van de alternatieven in staal en aluminium zijn de voordelen aantoonbaar, zonder aan kwaliteit te verliezen.

Lees verder

Buitenlamellen, kantelbaar of vast in elke vorm

Kantelbare of vaste façade lamellen bieden controle over inkomend daglicht en invloed op de opwarming door de zon. Daarbij bieden louvers volop mogelijkheden tot verfraaiing van het pand.

Lees verder

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur