Voorkom verspreiding

van brand met DICTATOR’s

brandveiligheidsproducten

voor deuren

Even voorstellen: DICTATOR is een internationale groep met diverse productievestigingen in Europa. De groep is wereldwijd vertegenwoordigd middels een uitgebreid netwerk van agenten en vertegenwoordigingen en beschikt daarnaast ook over een aantal eigen verkoopvestigingen. DICTATOR staat in de markt bekend als dé specialist op het gebied van alles wat te maken heeft met het geruisloos opvangen, sluiten en vastzetten van deuren en poorten. En dat al sinds 1932.

Lees verder

TJSS vrijloopdeurdranger

De TJSS deurdrangers van DICTATOR kwalitatief hoogwaardige producten uit Zwitserland die aan alle vereiste normen voldoen en bekend staan om hun betrouwbaarheid en toegankelijkheid.

In plaats van een normale deurdranger en een separate magneet is het ook mogelijk om een TJSS vrijloopdeurdranger op branddeuren te installeren. Deze geïntegreerde functie zorgt ervoor dat deuren sluiten bij brand, maar dat ze normaal ook in verschillende posities gezet kunnen worden.

Designoplossingen

Tegenwoordig wordt er in de commerciële sector veel waarde gehecht aan uitstraling en design. DICTATOR biedt hiervoor de volgende oplossingen die voldoen aan deze esthetische eisen:

Centrale RZ-24

De inbouw centrale RZ-24 – deze kan vlak in de wand worden geplaatst. Hij maakt slechts gebruik van een hollewanddoos terwijl deze compacte centrale toch alle essentiële functies (voeding, bewaking, ontgrendelschakeling en ontgrendelknop) in zich heeft. Door zijn grootte is hij dus onopvallend en past hierdoor in vrijwel elk design. Uiteraard voldoet DICTATOR met deze nieuwe centrale aan de geldende voorschriften zoals de EN 14637 voor elektrische gestuurde openstandhouders voor rook- en branddeuren.

      
Rook- en warmtemelders RM 4000 en WM 4000

De rook- en warmtemelders RM 4000 en WM 4000 hebben een onopvallend design en zijn compact vormgegeven omdat er geen relais meer geïntegreerd hoeft te worden; de intelligentie bevindt zich immers in de compacte RZ-24. Daarnaast is bij de RM 4000 de kans op een vals alarm flink verminderd doordat hij is voorzien van een speciale sensorkamer en gebruik maakt van algoritmes om fluctuaties uit te filteren.

   

DICTATOR heeft naast bovengenoemde componenten nog meer producten voor brandveiligheid voor deuren zoals sluitvolgorderegelaars, branddeuraandrijvingen en een uitgebreid assortiment aan elektromagneten (ook EX).

Gezien elke toepassing uniek is kunt u voor advies op maat gebruik maken van de persoonlijke DICTATOR adviesservice. Kijk voor meer informatie op onze website www.dictator.nl of neem contact met ons via info@dictator.nl. Wij helpen u graag!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur