De voordelen van Rockpanel Woods

Naast de natuurlijke uitstraling van Rockpanel Woods zijn onze gevelpanelen ook op diverse manieren te plaatsen en te bewerken. Zo profiteer je van ontwerpvrijheid zonder compromissen. En doordat de panelen slechts een minimum aan onderhoud vereisen en optimale kleurvastheid en brandveiligheid bieden, kun je ervan op aan dat je Rockpanel Woods-gevel nog decennialang mooi blijft.

Lees verder

Haal daglicht naar binnen met respect voor het monument

Het binnenbrengen van daglicht in historische gebouwen kan een uitdaging zijn, maar onze daglichtoplossingen bieden de perfecte oplossing voor het brengen van meer natuurlijk licht in uw monumentale pand. Onze daglichtbuizen en overloopbare platdakramen zijn ontworpen om discreet en onopvallend te zijn, waardoor de architectonische integriteit van het gebouw behouden blijft, terwijl u kunt profiteren van de vele voordelen van daglicht.

Lees verder

Norton introduceert nieuw Norton Trunking Systeem (NTS)

Norton introduceert het NTS trunking systeem. Hét duurzame en flexibele lichtlijn concept dat invulling geeft aan alle eisen die men aan een lichtlijn stelt: uitstekende lichttechnische specificaties, maximale flexibiliteit, montagegemak én de beste TCO (Total Cost of Ownership). Het NTS is ontworpen rond de laatste LED technologie, met een minimum aantal componenten en een zeer ruime keuze aan lensoptieken.

Lees verder

iChubb Modulair blusgassysteem

Het iChubb modulaire brandblussysteem bevat alle onderdelen om een brand te kunnen detecteren en te blussen. Standaard is het systeem inzetbaar voor ruimtes tot 170 m3, maar door de modulaire opzet is dit uit te breiden tot 680 m3.

Lees verder

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur