Unieke parkeergelegenheid

Naast genot voor het oog biedt deze prachtige parkeergarage parkeergelegenheid aan maar liefst 700 auto’s bij het entreegebied van de campus in Leiden. Dit ontwerp van Wiegerinck Architecten Arnhem biedt een combinatie tussen parkeergelegenheid en een uiterst fraai design.

Lees verder

Gewijzigde eisen voor deuren in Extra Beschermde Vluchtroutes

In de markt is al geruime tijd discussie over de brandklasse voor deuren bij toepassing in Extra Beschermde Vluchtroutes (EBV’s). GND Garantiedeuren heeft bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken (BZK) het verzoek ingediend de eisen die de bouwregelgeving stelt aan de brandklasse van binnendeuren aan te passen.

Lees verder

Nu ook gecontroleerde prestatieverklaringen brandveiligheid in databank BCRG

Vanaf 2023 bevat de landelijke databank van BCRG ook de gecontroleerde prestatieverklaringen voor brandveiligheid van bouwproducten en -systemen. Tot aan dit jaar was deze databank in Nederland niet beschikbaar, terwijl een SBR-onderzoeksrapport de behoefte aan zo’n databank duidelijk beschrijft.

Lees verder

Verlichtingstechnologie voor Smart Homes

Slimme verlichting was een paar jaar geleden nog een gadget voor trendsetters, maar is nu steeds vaker de standaard in moderne leefomgevingen. Hoe handig zou het zijn om slimme verlichting te combineren met het Smart Home-systeem?

Lees verder

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur