Voor effectieve werkplekverlichting in kantoren
Nieuw: VIVARES human centric lighting van LEDVANCE

VIVARES HCL brengt biologisch effectief licht – human centric lighting – naar kantoortuinen en hele verdiepingen. Het bootst de natuurlijke veranderingen in het daglicht zeer nauwkeurig na, wat aantoonbaar de prestaties, het welzijn en de tevredenheid van alle medewerkers ten goede komt. Bovendien biedt het innovatieve IoT lichtmanagementsysteem potentiële energie- en CO2-besparingen tot 80% in vergelijking met conventionele technologie.

Lees verder

Effect bewezen

Met behulp van een gecertificeerd algoritme bootst VIVARES HCL, in combinatie met BIOLUX HCL armaturen, de natuurlijke veranderingen in daglicht tot 95% na. Zelfs in donkere kamers voelt de verlichting aan alsof u buiten zit. Het zorgt voor maximale concentratie in de ochtend en ontspanning in de avond. Verschillende studies hebben het effect van identiek gesimuleerd daglicht bewezen. De resultaten variëren van twee uur extra effectieve werktijd per maand tot een productiviteitsstijging van 4,5% en een jaar lang langer personeelsbehoud. Tegelijkertijd daalt het foutenpercentage met 2% en het ziekteverzuim met 1% (bron: AT Kearney, Quantified benefits of Human Centric Lighting, 2015).

Comfortabel lichtbeheer op kantoor

VIVARES HCL kan een groot aantal HCL lichtbronnen en -sensoren per besturingseenheid aansluiten, waardoor het ideaal is voor open kantoren of verdiepingen. Naast de human centric lighting functie biedt het systeem, dat beschikbaar is als een zeer compatibele DALI- of draadloze Zigbee-versie, alle

andere voordelen van het innovatieve VIVARES IoT-lichtmanagementsysteem. Het is comfortabel voor installateurs en gebruikers en creëert optimale lichtomstandigheden voor alle gedefinieerde eisen. Bovendien biedt het potentiële energie- en CO2-besparingen tot 80% in vergelijking met armaturen met fluorescentielampen. Dankzij de optionele clouddiensten van VIVARES kan de efficiëntie nog verder worden verhoogd.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur