Gordingloos bouwen met SlimFixXT Max

Het tekort aan mankracht op de bouw is een oplopend probleem. Een mogelijke oplossing is prefab-matig bouwen. Traditionele prefab-concepten zijn echter vrij kostbaar, ingewikkeld en vergen veel voorbereidingstijd. De tijdswinst zit vooral in het snel in elkaar zetten op de bouwplaats, maar er is nauwelijks marge voor eventuele fouten, wat het bouwproces weinig flexibel maakt. Met het prefab-concept SlimFixXT Max biedt IsoBouw de oplossing.

Lees verder

Thinking outside the box

We gaan uitdagingen niet uit de weg want we vinden het juist leuk om onze grenzen te verleggen. Doordat wij in het bezit zijn van onze eigen productiefaciliteiten kunnen we spelen met verschillende materialen, hoogtes en vormen. Op deze manier maken we kwalitatief uitstekende paneelwanden die écht in de ruimte passen. Waar andere organisaties stoppen, zetten wij een stap extra.

Lees verder

Bouwen 2.0: werk slimmer samen en bespaar kosten door digitalisering

Het gebruik van software wordt populairder, ook in de bouw. Bouwers die nog geen software gebruiken op de bouwplaats, schieten zichzelf in de voet. De marges op projecten zijn klein en een onvoorziene fout kan er snel voor zorgen dat je die marge geheel verliest, of erger. Door digitaal te werken minimaliseer je de kans op zoekgeraakte documenten, het gebruik van verkeerde versies en het vergeten van taken, en dus fouten in z’n geheel.

Lees verder

iChubb Modulair blusgassysteem

Het iChubb modulaire brandblussysteem bevat alle onderdelen om een brand te kunnen detecteren en te blussen. Standaard is het systeem inzetbaar voor ruimtes tot 170 m3, maar door de modulaire opzet is dit uit te breiden tot 680 m3.

Lees verder

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur