Intergas Xource, all-electric warmtepomp

De Intergas Xource is een volledig in eigen beheer ontwikkelde Heat Pump Control Unit (HPCU) met een aantal zeer herkenbare Intergas features. Zo ontbreekt een driewegklep en wordt er gebruikt gemaakt van hetzelfde ICX-platform voor de branderautomaat als wordt toegepast in de Intergas Xtreme toestellen. Door gebruik te maken van dit platform kan de Xource volledig worden ingeregeld via het Service Dashboard en kan er gebruik worden gemaakt van de Comfort Touch app, Comfort Touch Xource thermostaat en Intergas gateway om de installatie te monitoren.

Lees verder

Meer subsidie voor duurzame warmte-initiatieven

Nederland wil investeren in duurzame energie. Daarom stelt de overheid subsidies beschikbaar voor wie zijn verwarmingsinstallatie wil vervangen voor een nieuwe, duurzamere verwarmingsketel. Onlangs is bekend gemaakt dat die subsidies nog verder worden uitgebreid en verhoogd. Goed nieuws voor wie in 2022 zijn woning of bedrijf wil verduurzamen. De subsidie van de Xource is vastgesteld op een bedrag van €3000,-

 

Werking

Vanuit de Xource (HPCU) wordt een CV en/of warmwater warmtevraag doorgestuurd naar het monobloc. Het monobloc start en levert een bepaalde temperatuur via de Xource naar of het lage temperatuur systeem (vloerverwarming) of de warmwater voorziening. Afhankelijk van welk systeem er om warmte vraagt zal de regeling in de Xource één van beide circulatiepompen inschakelen. De back-up heater zal bijschakelen wanneer de gewenste temperatuur niet wordt behaald.

Bekijk hier de werking
van onze Xource >

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur