Kies samen met FAKRO de weg
naar duurzame dakraamrenovatie

Lees verder

FAKRO staat bekend als vooraanstaande, innovatieve producent van dakramen van topkwaliteit: met FAKRO creëer je ‘t mooiste licht in huis. FAKRO wil samen met de koplopers onder de Nederlandse woningcorporaties als eerste de weg inslaan naar duurzame dakraamrenovatie en ontwikkelde hiervoor FAKRO Life Cycle Service. Hiermee creëren we ‘t mooiste licht van vandaag én morgen.

Duurzame ambities, maatschappelijke uitdaging

In de Nederlandse woningbouw heerst het besef dat we bij het bouwen, renoveren en onderhouden van woningen en wooncomplexen moeten kiezen voor een nieuwe, duurzame aanpak. De voorraad natuurlijke grondstoffen raakt uitgeput, het milieu vervuilt en het gebruik van fossiele brandstoffen heeft vergaande gevolgen voor het klimaat. Tijd dus voor een grootschalige transitie. Een nieuwe manier van denken, leven én werken.

Circulair bouwen

Om die duurzame, maatschappelijke opgave uit te voeren is circulair bouwen essentieel. Nederland gaat de uitdaging serieus aan en legt de lat hoog. Het doel is dat in 2050 – maar liever nog veel eerder – de totale gebouwde omgeving circulair is. Bij de bouw en de renovatie van gebouwen zijn straks alle materialen herbruikbaar en worden er bij de productie van materialen geen fossiele energiebronnen meer gebruikt. De complete keten is aan zet. Een belangrijke rol is weggelegd voor woningcorporaties en hun toeleveranciers.

Haalbaarheid en betaalbaarheid

Uiteraard heeft u als woningcorporatie diverse vragen. Hoe past circulair bouwen in uw nieuwbouwplannen, meerjarenonderhoudsplannen en budget? Hoe krijgt u zicht op de totale kosten? Hoe houdt u die kosten beheersbaar en betaalbaar gedurende de totale levensduur van materialen en producten? En wie zorgt ervoor dat u geen omkijken hebt naar zowel de kwaliteit van uw dakramen als het hergebruik van onderdelen aan het einde van de levensduur?

Samen creëren we ‘t mooiste licht van vandaag én morgen

Focus op duurzaam waarde behoud van uw woningen

Bij FAKRO beseffen we dat u op alle fronten zekerheid en betrouwbaarheid wenst. Daarom dagen we u uit niet langer het traditionele inkoop- of aanbestedingsproces centraal te stellen en de focus op de inkoopprijs definitief te verleggen. FAKRO heeft namelijk een totaalservice ontwikkeld die uitgaat van waar het voortaan werkelijk om draait: het waarde behoud van uw woningen op basis van circulair  bouwen. Een compleet nieuwe oplossing waarmee we u volledig ontzorgen gedurende de totale levensduur van uw dakramen. Van de levering en (de)montage van dakramen tot en met het onderhoud én de recycling ervan. Een totaalpakket voor één prijs, met één aanspreekpunt, extra opties en uiteraard de uitstekende kwaliteit en service waar FAKRO al jaren om bekend staat. Waarmee circulair bouwen niet alleen een maatschappelijke opgave is, maar óók een aantrekkelijk beheermodel wordt. Waarbij het waarde behoud van uw woningen en de kwaliteit van de dakramen gedurende de totale levensduur centraal staan.

Meer informatie

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur