FAKRO maakt de keuze voor

dakraamvervanging eenvoudig

FAKRO is een vooraanstaande, innovatieve producent van dakramen van topkwaliteit: met FAKRO creëer je ‘t mooiste licht in huis. Naast een optimale lichtbeleving dragen onze dakramen ook bij aan het (verder) verduurzamen van woningen. En FAKRO wil graag als koploper, samen met de Nederlandse woningcorporaties, de weg inslaan naar duurzame dakraamrenovatie. Hiermee creëren we ‘t mooiste licht van vandaag én morgen.

Circulair bouwen maakt hoge ambities mogelijk
Om die duurzame ambities haalbaar te maken is circulair bouwen essentieel. Nederland heeft de lat in ieder geval hoog gelegd. Het doel is dat in 2050 – maar liever nog veel eerder – de totale gebouwde omgeving circulair is. Bij de bouw en de renovatie van gebouwen zijn straks alle materialen herbruikbaar en worden er bij de productie van materialen geen fossiele energiebronnen meer gebruikt. De complete keten is aan zet. Een belangrijke rol is weggelegd voor woningcorporaties en hun toeleveranciers.

Dakraamvervanging als oplossing voor de toekomst
Als een van de leveranciers neemt FAKRO verantwoordelijkheid voor duurzame dakramen. En vooral in de vervanging van oude dakramen kan een behoorlijke slag naar duurzaamheid worden gemaakt. In Nederland alleen al zijn circa 6,5 miljoen gebouwen toe aan renovatie dus ook de daken en ramen. Het FAKRO PTP-V dakraam is gemaakt van PVC en is zeer milieuvriendelijk geproduceerd. De vensterprofielen bestaan voor maar liefst 63% uit gerecycled materiaal. De materialen die we gebruiken voor de fabricage (naast PVC onder andere glas, aluminium en staal) kunnen voor vrijwel 100% worden hergebruikt. Hierdoor voorkomen we verspilling van grondstoffen en gebruiken we minder fossiele brandstoffen zoals ruwe olie. En doordat de aftimmersponning van FAKRO naadloos past op de bestaande aftimmering van de meeste andere dakraammerken is vervanging heel eenvoudig.

Lees verder

Zo creëren we echt ‘t mooiste licht van vandaag én morgen

Focus op duurzaam waarde behoud van uw woningen

Bij FAKRO beseffen we dat u op alle fronten zekerheid en betrouwbaarheid wenst. Naast de vervanging van oude dakramen heeft FAKRO een totaalservice LCS (Life Cycle Service) ontwikkeld die uitgaat van waar het voortaan werkelijk om draait: het waarde behoud van uw woningen op basis van circulair  bouwen. Een compleet nieuwe oplossing waarmee we u volledig ontzorgen gedurende de totale levensduur van uw dakramen. Van de levering en (de)montage van dakramen tot en met het onderhoud én de recycling ervan. Een totaalpakket voor één prijs, met één aanspreekpunt, extra opties en uiteraard de uitstekende kwaliteit en service waar FAKRO al jaren om bekend staat. Waarmee circulair bouwen niet alleen een maatschappelijke opgave is, maar óók een aantrekkelijk beheermodel wordt. Waarbij het waarde behoud van uw woningen en de kwaliteit van de dakramen gedurende de totale levensduur centraal staan.

Klik hier voor meer informatie over FAKRO en duurzaamheid

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur