Gorter® dakluik: groen en duurzaam naar het dak

Een veilige daktoegang en natuurlijk daglicht in de onderliggende ruimte

Een dakluik is breed inzetbaar, als vluchtluik, als toegangsluik voor zonnepanelen of luchtbehandelingsinstallaties. Maar wat is er mooier dan een toegang tot een dakterras of daktuin, maar dan geheel in ‘groen’ uitgevoerd als een uiterst duurzame toegang. Met de toepassing van een Gorter glazen dakluik brengt u natuurlijk daglicht in de onderliggende ruimte waardoor het binnenklimaat en de beleving geoptimaliseerd worden.

Optimaal gebruik van het dakoppervlak

Een dakluik neemt weinig ruimte in en is vergeleken met een dakhuis snel en zonder vergunning te plaatsen. Is de ruimte nog beperkter dan kiest u voor een kleinere uitvoering van het dakluik.

Voordelen van een glazen dakluik

Het Gorter beglaasde dakluik biedt u de mogelijkheid om naast de functie van daktoegang ook daglicht in de onderliggende ruimte te brengen. Dit kan een oplossing zijn voor een woning in een binnenstad maar ook voor een kantoorpand met een beperkt aantal ramen in de gevel. Het beglaasde dakluik kan worden geleverd in combinatie met een Gorter vaste trap. Hiermee heeft u een complete, TÜV NORD gecertificeerde, oplossing voor de toegang tot het dak.

Uiterst duurzaam

De gehele constructie van het glazen dakluik is thermisch onderbroken. Dit zorgt, samen met het HR+++ triple glas, voor een zeer goede isolatie en een behaaglijk klimaat in de onderliggende ruimte. U bespaart hiermee niet alleen op de energiekosten maar het venster is ook doorvalveilig en inbraakwerend. Alle glazen dakluiken worden geleverd met een European Technical Assessment (ETA-18/0831) en zijn CE gemarkeerd.

Elektrische bediening

Bedien het dakluik met één druk op de knop of via sensoren. Alle Gorter glazen dakluiken worden standaard met elektrische bediening geleverd. Bij de elektrische bediening wordt het dakluik van twee krachtige elektromotoren voorzien waarmee het deksel onder alle weersomstandigheden veilig en stabiel te openen en sluiten is.

Meer weten over het glazen dakluik?

Op de Gorter website vindt u meer informatie over de toepassing van een dakluik voor een toegang tot een dakterras of een veilige entree naar een daktuin of groendak. Op de volgende pagina leest u meer over alle uitvoeringen van het glazen dakluik. Daarnaast kunt u direct met ons contact opnemen of via de website een offerte aanvragen. Wist u dat een  levering al binnen 24 uur mogelijk is.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur