Nieuw kegelvormig ‘Linarte Cone’ gevelbekledingsprofiel

Met ‘Linarte Cone ’ heeft de verticale, aluminium gevelbekleding van Renson een nieuw profiel in het assortiment. Het kegelvormige profiel van 25 mm diep en 60 mm breed speelt in op de trend van aluminium ramen met de authentieke ‘steel look’ uitvoering van klassieke stalen ramen.

Lees verder

Gorter® dakluik: groen en duurzaam naar het dak

Een dakluik is breed inzetbaar, als vluchtluik, als toegangsluik voor zonnepanelen of luchtbehandelingsinstallaties. Maar wat is er mooier dan een toegang tot een dakterras of daktuin, maar dan geheel in ‘groen’ uitgevoerd als een uiterst duurzame toegang.

Lees verder

Een prettig en productief werkklimaat met unieke louvers

Tholen is een stad op het gelijknamige Zeeuwse eiland. Hier is bij Schipper Accountants een groot raam voorzien van horizontale lamellen. Deze unieke louvers bieden volop mogelijkheden als zonwering én voor daglichtbeheer.

Lees verder

Zekerheid met geïsoleerde dakpanelen

Voor iedere hal, schuur of stal met een schuin of hellend dak zijn sandwich dakpanelen geïsoleerd de perfecte oplossing. Zowel voor je nieuwbouwproject als bij (asbest) renovatie zijn dakpanelen toepasbaar. De SAB geïsoleerde dakpanelen combineren de beste eigenschappen.

Lees verder

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur