Dakterras innocent Europoort Rotterdam

In Europoort Rotterdam is recentelijk ‘de blender’ opgeleverd, de hagelnieuwe fabriek van het ambitieuze innocent, een drankjesfabrikant die de wereld graag een stukje beter en gezonder maakt. De eerste WELL gecertificeerde fabriek ter wereld, met materialen en ruimtes die goed zijn voor milieu en mens.

Lees verder

NedZink NOIR-gevelbekleding voor BNA Beste Gebouw van het jaar 2023

Het Amsterdamse gebouw Jonas is recent door de vakjury uitgeroepen tot BNA Beste Gebouw van het jaar 2023. Het winnende gebouw is ontworpen door Orange Architects en volgens zijn ‘schepper’ zowel technisch als sociaal een heel duurzaam gebouw.

Lees verder

Gevelbekleding met gerecycled glas granulaat als decor

Steni Nature is een van de meest traditionele gevelplaten uit Noorwegen met tot op heden meer dan 50 miljoen m² geproduceerde platen. Steni komt nu met prachtige en indrukwekkende nieuwe decors voor de Nature lijn.

Lees verder

RHEINZINK halveert carbon footprint

Op weg naar een klimaatneutraal Europa in 2050 neemt RHEINZINK een grote stap voorwaarts: met prePATINA ECO ZINC, het meest duurzame zink ter wereld. RHEINZINK is de eerste fabrikant van zink die de CO2 footprint meer dan halveert met de prePATINA ECO ZINC productlijn.

Lees verder

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur