Online de juiste glaskeuzes maken

Via een gebruiksvriendelijke interface biedt de online glastool belangrijke functionaliteiten.

Vetrotech Saint-Gobain Benelux is producent van (brandwerend) veiligheidsglas. Het bedrijf maakt deel uit van Saint-Gobain Glass. Calumen Live van Saint-Gobain Glass is een online glastool die opdrachtgevers, architecten, adviseurs, gevelbouwers, kozijnfabrikanten, aannemers en glasbedrijven helpt de juiste glaskeuzes te maken. Ook de Vetrotech Solutions Selector voor (brandwerend) veiligheidsglas is in de configurator voor beglazing opgenomen. Binnenkort wordt de Solution Selector uitbreidt met braak- en kogelwerende oplossingen

Vetrotech Solutions Selector

Via de Solutions Selector krijgen gebruikers vlot inzicht in welke glasoplossingen er getest zijn zodat men op weg geholpen wordt om de juiste systeemoplossing per vraagstuk te vinden. Dit onderbouwd met een gecertificeerd testrapport. Gebruikers kunnen criteria selecteren waarna de tool de mogelijkheden laat zien. Ook is er de optie om een samenvatting van het rapport te downloaden. Voor architecten, overige voorschrijvende partijen, staalbouwers, aannemers en groothandelaren is de Solution Selector een gebruiksvriendelijk online startpunt om de juiste glasoplossing te vinden.

Lees verder

Alles achter één loket

De Vetrotech Solution Selector is onderdeel van Calumen Live: de online glastool waarbij alles achter één loket is ondergebracht.

  • Calumen: calculaties voor glasspecificaties met thermische waarden en productinformatie
  • Isaco: geluidsrapporten
  • Solution Selector: testrapporten
  • Glasspro Universe & Instaglass: voorspellende rendering om projectesthetiek in beeld te brengen
  • Duurzaamheid: diverse documentatie beschikbaar
Veiligheid van mensen en bescherming van eigendommen

Bij Vetrotech gaat veiligheid boven alles. Het bedrijf neemt daarin haar verantwoordelijkheid serieus: Vetrotech adviseert oplossingen welke de veiligheid en het comfort van de gebouw bewoner garanderen. Daarbij is geen ruimte voor compromissen wat betreft de regels en regelgeving om leefomgevingen veiliger te maken. De onderneming streeft naar innovatie en is een stuwende kracht.

Vetrotech is pionier op het gebied van passieve brandbeveiliging en hoogbeveiligde beglazingsoplossingen. Als een van ’s werelds toonaangevende experts in deze industrie combineert het bedrijf meer dan 40 jaar ervaring met unieke, hoogpresterende, multifunctionele oplossingen. Als partner werkt Vetrotech nauw samen met haar klanten om systemen te leveren die zijn aangepast aan elke toepassing of risicoscenario. Alle knowhow wordt gebruikt om veiligheid te brengen in ieder bouwproject en om te pleiten voor gezonder en duurzamer bouwen.

Lees verder

Het Vetrotech productassortiment

“Uw glasvraagstuk is onze expertise” is het motto van Vetrotech. Het brede assortiment van brandwerend-, kogel-, en aanvalswerend glas en beveiligingsproducten kunnen samen met de multifunctionele opties gecombineerd worden om oplossingen te bieden voor de meest geavanceerde glastoepassingen.

De Saint-Gobain Groep

Saint-Gobain ontwerpt en levert innovatieve en goed presterende oplossingen die onze leefomgeving en ons dagelijks leven verbeteren. Saint-Gobain geeft invulling aan de norm voor een duurzame leefomgeving, en dat betekent dat men verplichtingen heeft naar belanghebbenden: dit is de sociale verantwoordelijkheid van Saint-Gobain.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur