Wist u dat goede isolatie het warmteverlies beperkt tot 15%, tot wel 5% energiebesparing per huishouden kan opleveren en zorgt voor significante geluidsreductie? Het Walraven-portfolio omvat niet alleen de meest voorkomende isolatietoepassingen voor binnen en buiten; het biedt tevens flexibiliteit, prefabricage mogelijkheden en ontwerpondersteuning om uw werk gemakkelijker, sneller en veiliger te maken.

Bespaar energie, tijd en moeite met Walraven isolatiebeugels

Warm of koud; Walraven biedt de juiste isolatiebeugel!
BISOFIX® E en PIR leidingdragers

De vernieuwde BISOFIX® E leidingdragers zijn geschikt voor geïsoleerde buizen en voorkomen een koudebrug op ieder bevestigingspunt, waardoor energieverlies en condensatie worden voorkomen. Dit zorgt ervoor dat er geen corrosie ontstaat, waardoor de levensduur van het materiaal van de installatie verlengd wordt. De BISOFIX® E bevatten een complete reeks aan diktes en diverse toepassingsmogelijkheden (E13 – E32).

Tevens maken de BISOFIX® PIR leidingdragers onderdeel uit van het uitgebreide assortiment isolatiebeugels. Deze leidingdragers bestaan uit twee identieke delen van PIR hardschuim en zijn de ideale isolator voor verwarmings- en koelbuizen. De BISOFIX® PIR is geschikt voor snelle bevestiging van buizen met harde isolatiematerialen.

De zelfklevende strip aan het uiteinde van de folie vormt een snelle en stevige dampdichte aansluiting waardoor condensatie wordt voorkomen. Tijdens de installatie dienen de openingen tussen de leidingdragers en de buisisolatie afgedicht te worden met aluminium tape voor een optimaal resultaat. De thermische isolatiewaarde van de leidingdrager gecombineerd met de draagkracht van de beugel maken de PIR isolatiebeugels een snelle en efficiënte oplossing.

Compatibel assortiment

Zowel de BISOFIX® E als de BISOFIX® PIR leidingdragers zijn eenvoudig te combineren met de beugels uit ons assortiment. Voor zware buitentoepassingen kunnen deze leidingdragers dan ook gecombineerd worden met onze HD500 beugels, voor binnen- en buitentoepassingen bieden de Bifix® G2 beugels de perfecte oplossing en voor installaties binnenshuis vormen de 2S beugels een uitkomst.

BISOFIX® 88 isolatiebeugels

Onderdeel van het assortiment vormen tevens de BISOFIX® 88 isolatiebeugels. Deze bestaan uit stalen beugels welke zijn ingeschuimd in PIR hardschuim. De beugel is bedekt met rubberen foam voor geluidsisolatie wat de beugel effectief maakt in het voorkomen van zowel warmteverlies als geluidsoverdracht. De BISOFIX® 88 is geschikt voor bevestiging van thermisch geïsoleerde buis van staal, koper of RVS en behoeft geen afdichtmiddel tussen de twee delen vanwege de rubberen inlage. Er is tevens een uitgebreide reeks beschikbaar van 15.8 mm t/m 406.4 mm.

Compleet en uitgebreid assortiment isolatiebeugels

Kortom, de juiste combinatie van leidingdrager en bevestigingsmateriaal biedt de hoogste installatiekwaliteit. Walraven biedt een compatibel, flexibel en efficiënt assortiment dat een oplossing biedt voor allerlei soorten toepassingen. Of u nu binnen of buiten aan het werk bent: de Walraven-beugels in combinatie met de leidingdragers bieden het optimale resultaat.

Daarnaast biedt Walraven diverse mogelijkheden voor de technische ondersteuning van projecten: van engineering tot advies op locatie. De engineers kunnen helpen met een gepast voorstel voor toepassing van de juiste leidingdrager, indien mogelijk zelfs in BIM.

Meer weten over onze oplossingen?

Kijk voor meer informatie en het aanvragen van een gratis samplepakket op de website: www.walraven.com/nl/isolatiebeugels of neem direct contact op met de afdeling Verkoop via verkoop.nl@walraven.com.

Walraven helpt u graag!
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur