Esthetische gevelrenovatie op twee manieren: steenstrips en keramische gevelbekleding

Een renovatie van de gevel kan een ware transformatie betekenen voor je woning. De gevel een prachtige nieuwe look geven mét betere isolatie? Dan zijn steenstrips en keramische gevelsystemen de ideale oplossing. Ontdek hier hoe je met steenstrips en keramische gevelbekleding van MBI De Steenmeesters een duurzaam renovatieproject kunt realiseren dat indruk maakt.

Lees verder

Nieuw isolerend dakelement voor metalen daken: Unidek Aero Metal

Unidek Aero Metal is een constructief alles-in-1 dakelement voor metalen daken zoals zink, staal, koper en aluminium. Metalen daken worden steeds vaker toegepast en zijn in de huidige tijd een esthetisch en duurzaam alternatief voor een traditionele dakbedekking met betonnen of keramische dakpannen. Verschillende profileringen zijn mogelijk zoals golf, dakpan, fels en klikfels.

Lees verder

Bezoek Asona Acoustics Solutions

Op ARCHITECT&WORK 2023 Taets Art&Event Park Zaandam

Asona Acoustics nodigt je graag uit voor de exhibition ARCHITECT&WORK op 27 en 28 september voor een ‘Look & Feel’ van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van naadloze, decoratieve, geluidsabsorberende oplossingen voor verbetering van de ruimteakoestiek.

Lees verder

Akoestikon geluidsisolatie

Hardnekkige geluidsoverlast, van buren of verkeer, kan je het leven zuur maken. Gelukkig is er bijna altijd iets aan te doen, door leefruimtes of volledige panden van geluidsisolatie te voorzien. Dit kan een ingrijpende aanpak zijn, maar wanneer het leefplezier vanaf dat moment een tien krijgt in plaats van een vier, is het de moeite veel mensen meer dan waard.

Lees verder

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur