Het Belang van Isoleren: Waarom Isolatie essentieel is voor Comfort en Energie-efficiëntie!

Isolatie speelt een cruciale rol in het creëren van comfortabele en energie-efficiënte leefomgevingen. Het isoleren van onze huizen en gebouwen is niet alleen een verstandige keuze, maar ook een noodzaak in een tijdperk waarin energiebehoud en duurzaamheid centraal staan.

Lees verder

Het juiste tochtprofiel kiezen is nog niet zo makkelijk

Isoleren is sinds de stijgende energieprijzen razend populair, maar ook nog steeds de meest effectieve maatregel die eigenaren van wat oudere huizen kunnen nemen in het verduurzamen. Denk hierbij aan het isoleren van daken, muren, vloeren en natuurlijk ook ramen en deuren. Ondanks het isoleren zien we toch nog vaak dat bewoners blijven zitten met onaangename tocht.

Lees verder

Ontdek de maatwerkoplossingen van Belned voorzetramen: perfectie voor elk project

In deze tijd, waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt, staan zowel bedrijven als huishoudens voor de uitdaging om energie te besparen. Belned, gevestigd in Raamsdonksveer (NL) en Houthalen (BE), beschikt over de kennis en ervaring om te helpen bij het isoleren van ramen.

Lees verder

Vloerisolatie met de best milieuscore

Opdrachtgevers, voorschrijvers en verwerkers zijn steeds meer op zoek naar producten met een goede milieuscore. Gezien de uitstekende milieuprestaties zijn EPS-isolatiesystemen daarbij een goede keuze. Maar volgens IsoBouw kan het altijd nog beter!

Lees verder

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur