Isoleer daken, gevels en vloeren slimmer met Isobooster, de ultieme keuze voor efficiëntie, duurzaamheid en professionaliteit.

Isobooster is een innovatief isolatiemateriaal met een hoge R-waarde. Het is dun, duurzaam en flexibel. Isobooster is uitstekend toepasbaar bij de isolatie van daken, zolders, binnenwanden, spouwmuren en vloeren bij zowel nieuwbouw, als bij renovatie en restauratie.

Unieke isolatieprestaties

Isobooster biedt de hoogste isolatiewaarde onder de gangbare isolatiematerialen. Het zorgt voor een optimale thermische efficiëntie en energiebesparing. Het houdt vloeren, daken en muren warm in de winter en koel in de zomer. Door de hoge isolatiewaarde kan Isobooster dunner worden aangebracht dan traditionele isolatiematerialen.

Snel en eenvoudig te installeren:

Met Isobooster is installatie een fluitje van een cent, zonder dat er speciale gereedschappen of hulpmiddelen nodig zijn. Het wordt Het is lichtgewicht, stofvrij en er komen geen schadelijke vezels vrij, zoals bij minerale wollen. Het is de ultieme gebruiksvriendelijke oplossing voor professionele bouwprojecten.

Betrouwbaar gecertificeerd:

Isobooster is trots op zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Het is voorzien van een BCRG-kwaliteitsverklaring en is aangemeld voor subsidies (ISDE). Daarnaast is het Insula-gecertificeerd en aangesloten bij gerenommeerde fora zoals Monumenten.nl, Duurzaam Erfgoed en het Nationaal Renovatieplatform.

Geschikt voor elk project:

Isobooster is veelzijdig en flexibel. Het kan overal in de thermische schil worden geplaatst. Of het nu gaat om het isoleren van Kruipruimtes, daken, muren, plafonds, Isobooster past perfect bij elke bouw- en renovatieklus.

Klik hier voor de productspecificaties, case studies en montagerichtijnen…

Duurzaam en milieuvriendelijk:

Voor een duurzame isolatie investering kies je voor Isobooster, dat meer dan 70 jaar meegaat. Het heeft een lage CO2-uitstoot tijdens productie en transport en is bovendien volledig recyclebaar, waardoor het de ideale keuze is voor een groenere toekomst. De ongekend hoge isolatiewaarde zorgt bovendien voor een optimale energiebesparing.

Isobooster Professional netwerk

Het Isobooster Professional netwerk is een landelijk netwerk van experts in renovatie, restauratie, nieuwbouw en verduurzaming. Isobooster Professionals profiteren van gunstige tarieven en levertijden. Daarnaast helpen we je met technisch advies en detailtekeningen van iedere toepassing en brengen we je graag in contact met klanten die op zoek zijn naar een verwerker in de buurt.

Wil je meer weten over het Isobooster Professional netwerk of heb je (technische) vragen over ons materiaal? Neem dan vrijblijvend contact op via professional@isobooster.nl.

Vergeet traditionele isolatie, omarm warmteweerkaatsing!

Nieuwsgierig naar reflecterende isolatie?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor deskundig advies op maat. Bel 030 6666 963, mail naar info@isobooster.nl of bezoek isobooster.nl voor meer informatie.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur