Op dit moment bestaat er in de bouwkolom een algemeen gedragen zorg over het behoud en opleiden van goede arbeidskrachten waarbij de vereiste verduurzaming de verschillende partners in deze bouwkolom dwingt slimmer samen te werken. Dit begint al bij de productie van de bouwmaterialen, zoals ook bij de isolatieproducten van Aerofoam.

Lees verder

Van geprefabriceerde isolatieproducten voor SKID Bouw tot complete, geprefabriceerde isolatieoplossingen

Milieuvriendelijk

De productie van Aerofoam NBR isolatie vindt op milieuvriendelijke wijze plaats en vormt geen enkel gevaar voor de volksgezondheid. Deze producten hebben een aardopwarmingsvermogen (global warming potential,  afgekort GWP) van minder dan vijf. Het heeft een zeer lage vluchtige organische stof (VOC) van minder dan 6 μg per m2 per 24 uur en geen ozonafbrekend vermogen (ozone depletion potential (ODP)). Hierdoor draagt Aerofoam bij aan een duurzame wereld.

Naast dat Aerofoam het belangrijk vindt dat het productieproces en de oplossingen op een duurzame manier totstandkomen, hecht Aerofoam ook veel waarde aan een slimme samenwerking met de verschillende ketenpartners. Iedere dag zijn we dan ook op zoek naar efficiëntere manieren om samen interessante isolatieoplossingen te bieden richting installateurs en isoleerders.

Aerofoam NBR isolatie

Aerofoam NBR flexibel isolatiemateriaal is een elastomeer kunststofschuim, waarvan de gesloten celstructuur een hoge thermische efficiëntie biedt. Het voorkomt condensatie en heeft eveneens gunstige akoestische eigenschappen. De mechanisch sterke schuimstructuur en stabiliteit vermindert de kans op beschadiging en voorkomt daarmee kostbare herstelwerkzaamheden. Aerofoam NBR isolatie is ideaal voor gebruik in projecten die optimale thermische isolatie vereisen. Denk hierbij aan installaties als airconditioning, industriële toepassingen, gekoeldwaterleidingen en sanitaire en verwarmingsinstallaties.

Het assortiment NBR isolatiemateriaal wordt aangevuld met verschillende accessoires, zoals gebruiksklare contactlijmen, cleaner, isolatietape en messen voor een complete isolatieoplossing voor uiteenlopende projecten.

Uitgebreide technische ondersteuning

Naast een uitgebreid assortiment aan uiteenlopende isolatie oplossingen, biedt Aerofoam tevens een uitgebreide service.

Maatwerk

Zo is Aerofoam is in staat om uw gewenste vormstukken machinaal te snijden, te verpakken en aan te leveren. Denk hierbij aan vormstukken zoals leidingdelen, bochten, T-stukken voor ventilatie- of luchtkanalen en bijbehorende luchtverdeelkasten. Of het nu gaat om een afwijkende isolatiedikte, isolatielengte, materiaalafwerking of kleurstelling; wij kunnen het aan de hand van uw specifieke wensen produceren.

Calculatieondersteuning

Aerofoam beschikt daarnaast over uitgebreide informatie en gefundeerde rekenmodellen. Daarom is Aerofoam in staat om voor uw project complete rapporten te generen volgens de calculatievorm ISO 2241 of VDI 2055. Denk hierbij onder andere aan calculaties met betrekking tot isolatie voor leiding tracés, luchtkanalen of mediumopslag.

Snelle levering

Hoge servicegraad en 24-uurs levering binnen de Benelux vormen bij Aerofoam top prioriteit. Daarom hebben wij, naast onze 3000 m2 aan dagvoorraad, geïnvesteerd in een tweede projectvoorraad. Met dit magazijn, speciaal ingericht voor projecten en eveneens gevestigd in Mijdrecht, zijn we nog beter in staat om uw project op tijd te voorzien van onze isolatie oplossingen!

Kortom, van specifieke maatwerk oplossingen, 24-uurs levering tot technische ondersteuning en advies: Aerofoam helpt u graag op weg! Wilt u meer weten over onze isolatieoplossingen? Stuur dan een e-mail naar info@aerofoaminsulation.eu of bel ons via: +31 297 23 22 33.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur