Impazz gelooft in de kracht van de technische dienst

Wij zijn al heel vaak positief verrast over de impact van een goed georganiseerde technische dienst. Vanuit die overtuiging willen wij ook graag met u in gesprek. Wat is de kracht van uw technische dienst En hoe boort u die kracht aan? Die zoektocht, die boeit ons elke dag. Samen zoeken naar de optimale balans in aandacht tussen structuur en cultuur. Wij innoveren door te combineren.

Voor een goede structuur gebruiken wij ons eigen beproefde 10 stappen  plan.  Deze kennis kunnen wij met u delen in een Carrousel programma, 5 sessies verspreid over 10 maanden waarin u zelf uw eigen jaarplan maakt, samen met 5 – 7 vakgenoten, HTDers of senior werkvoorbereiders.  Op locatie bieden wij support als werkvoorbereider en/of maintenance engineer, wij passen onze kennis toe die wij hebben van bijvoorbeeld McMain, SAP PM en zijn gecertificeerd implementatie partner van Ultimo.

Ook gebruiken wij PowerBI als dashboard tool. Daarin laten wij de consequenties zijn van gedrag, een beproefde effectieve methode om monteurs betrokken en enthousiast te maken op hun werk en de invloed die zij zelf hebben.

Voor een goede cultuur gebruiken wij een uniek TD cultuur programma die ook in afzonderlijke delen af te nemen is. Zo krijgt u altijd maatwerk.

Kortom, wij vragen ons dagelijks af wat onze toegevoegde waarde is voor u.  Toegevoegde waarde aan toekomstige kasstromen!  Bezoek daarom onze website www.impazz.nl of onze stand op de beurs. Neem deel aan de verschillende kennissessies die wij ook geven tijdens de beurs (zie programma)  of stel uw vraag direct aan info@impazz.nl.

Lijkt het jou leuk om deelgenoot te worden van Team Impazz en te groeien in kennis en kunde, neem dan eens contact op met Arjan Bijker voor een eerlijk gesprek over jouw ambities en onze visie op de TD. Passen die bij elkaar, dan hebben we een match !

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur