MAIN Industry, vakbeurs voor industrial maintenance en smart industry in Groningse Martiniplaza gaat na 3 jaar weer door!

Lees verder

Door het coronavirus is er de afgelopen jaren niet alleen veel veranderd, veel heeft er ook stilgestaan. Zo werden vele, zoniet bijna alle evenementen geannuleerd en opgeschort door overheidsmaatregelen. Inmiddels zijn de maatregelen komen te vervallen. Evenementen en en (vak)beurzen staan weer op en kunnen weer plannen maken.

Zo ook de vakbeurs MAIN Industry. Na 3 jaar mag de beurs weer plaatsvinden en daar wordt dankbaar gebruik van gemaakt. Maar liefst 80 exposanten presenteren zich in het MartiniPlaza Groningen op woensdag 30 en donderdag 31 maart a.s.

Platform

MAIN Industry heeft bewezen een perfect platform te zijn voor de maakindustrie om nieuwe contacten te leggen geïnspireerd te worden, dustrie om nieuwe contacten te leggen, geïnspireerd te worden, kennis uit te wisselen en alle innovatie en energie die in de sector speelt met elkaar te delen. Wij zijn dan ook blij dat na twee jaar corona maatregelen de tijd weer is gekomen om elkaar persoonlijk te kunnen begroeten en ontmoeten.

Bomvol kennisprogramma: Fit for Industry: be smart!

Tijdens het openingscongres zal onder andere de Smart Industry HUB Noord, van zich laten horen. Dit is een soort ‘Deltaplan Digitalisering’ voor het industriële Midden- en kleinbedrijf in samenwerking met alle relevante partijen (FME, Metaalunie, Innovatiecluster Drachten, RoSF, andere fieldlabs, alle onderwijsinstellingen). Daarnaast is er twee dagen lang een interessant en compleet kennisprogramma met inspirerende seminars en workshops. Het is mogelijk om u vooraf ook vrijblijvend aan te melden voor een of meerdere sessies via de site van MAIN Industry, www.mainindustry.nl

MAIN Industry breidt deelnemersveld én kennisprogramma verder uit

Op woensdag 30 en donderdag 31 maart 2022 vindt de derde editie van MAIN Industry, de vakbeurs voor industrial maintenance en smart industry, plaats in MartiniPlaza Groningen. Tijdens MAIN Industry presenteren 80 bedrijven zich om de nieuwste trends op het gebeid van maintenance inclusief 4.0 technologie en innovatie te presenteren. MAIN Industry is het platform voor de maakindustrie voor Noord-Nederland om contacten te verstevigen en ontdekken, geïnspireerd te worden, kennis uit te wisselen en alle innovatie die in de industriële sector speelt met elkaar te delen.

Voor meer informatie en aanmelding voor een toegangsticket, zie www.mainindustry.nl

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur