Scaleware – Wij digitaliseren het bedrijfsbureau

Scaleware maakt configuratoren om calculaties van maatwerkproducten heel snel en eenvoudig te genereren. Door de ervaring die Joris Roelink heeft opgedaan bij Toelevering Online, heeft hij samen met Harm-Jan Hazelhorst (van Code14) Scaleware opgestart. Zij zorgen er nu voor dat het bedrijfsbureau van maatwerk-fabrieken gedigitaliseerd wordt.

Lees verder

Wat is Scaleware?

Scaleware houdt zich bezig met het digitaliseren van bedrijfsbureaus van maakbedrijven. We hebben een team van developers en ervaringsdeskundigen uit de bouwwereld. Scaleware is de partner die ondernemers helpt schaalbaar te groeien. Ze hebben de problemen van maatwerkfabrieken in kaart gebracht en zijn tot de conclusie gekomen dat het bedrijfsbureau vaak wordt overgeslagen. De digitalisatie in fabrieken wordt vaak verwerkt binnen de muren van de fabriek en niet op het bedrijfsbureau. Terwijl hier volgens Joris juist heel snel en veel winst op te behalen is. Door sneller offertes te maken, goed klantcontact te hebben en 24 uur per dag bereikbaar te zijn, worden de behoeftes van de klanten snel en eenvoudig bevredigd.

Wat doet Scaleware?

Ze maken configuratoren die calculaties maken van maatwerkproducten. Niet alleen komt er aan het eind van de configuratie een berekening uit maar worden er ook visuals getoond tijdens de configuratie. Daarnaast worden er ook direct werktekeningen gegenereerd, inclusief detaillering. Ze zijn nog volop aan het optimaliseren en bereiken iedere maand weer nieuwe doelen. Of het nu gaat om een kleurfeature in de visuals of projectinstellingen waarin je aan de voorkant hele projecten kan samenstellen.

Onboardingsproces

Ze onboarden een klant al in 8 weken. Eerst gaan ze in gesprek met de klant en ontleden de volledige calculatie van het grootste onderdeel tot de laatste schroef en alle arbeid die gedaan moet worden. Na deze sessies gaan ze de basisvorm van de configurator bouwen. Op het moment dat deze klaar is om gelanceerd te worden breiden ze hem uit met alle andere fases en producten van de klant.

Wie maken er al gebruik van Scaleware?

Nijhuis Toelevering, Prefabmaat en zelfs internationale klanten als Kodema maken al gebruik van een configurator van Scaleware. Zij hebben al ervaren hoe het is om meer tijd te kunnen investeren in klantrelaties. Doordat klanten 24 uur per dag online producten kunnen configureren, hebben zij tijd om de volgende dag gelijk deze klant te helpen i.p.v. dat ze na een week een offerte versturen.

Met Joris in gesprek

“Ieder bedrijf wordt een IT-bedrijf”
Joris Roelink

“Althans dat is onze visie” vertelt Joris. Hij is ervan overtuigd dat elk bedrijf mee moet gaan in de digitalisatie trend die nu gaande is. “Doe je dat niet, dan kun je over een paar jaar niet meer concurreren.” Het bedrijfsbureau is een tak die te vaak wordt overgeslagen en daarom zijn Joris Roelink, Harm-Jan Hazelhorst en de rest van het Scaleware team vastberaden om de bouwindustrie een duwtje in de rug te geven om het bedrijfsbureau te digitaliseren.

Wil je kennis maken met Joris of Harm-Jan of een demo in plannen? Neem dan een kijkje op hun website: scaleware.online en plan een demo in!

Voor meer informatie bekijk de video: Joris vertelt je in minder dan 1 minuut alles over Scaleware!

PS: Volgend jaar staan ze op de PolyClose beurs in Gent op 17, 18 en 19 januari 2024!

Gratis kaartje:

Kopieer deze code: PE10130638
Vul hem in op: https://polyclose.be/nl

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur