Bostis Paneltack is al 35 jaar dé partner op gebied van gevelplaatverlijming

Vast en zeker. De beste keuze.

Betrouwbaar en veilig gevelpanelen verlijmen met Bostik Paneltack®

Bostik Paneltack® is niet voor niets al 35 jaar de betrouwbare partner op het gebied van gevelplaatverlijming. Met het Paneltack-systeem ben je verzekerd van de optimale bevestiging voor ieder type paneel. Met onze know-how helpen we je met 100% betrouwbare gevelplaatmontage. Van architect tot applicateur.

Eén systeem op maat

Als grondlegger in gevelplaatverlijming, met 35 jaar ervaring in wereldwijde projecten, biedt Bostik een uniek assortiment voor het verlijmen van gevelpanelen in uiteenlopende materiaalsoorten, waaronder vezelcementpanelen, steenwol, keramiek en HPL: Bostik Paneltack®.

Het Paneltack-systeem is met drie lijmsoorten en bijbehorende primers precies afgestemd op de materiaaleigenschappen van verschillende soorten gevelpanelen. Door het beperkte aantal verwerkingsstappen kunnen applicateurs flinke tijdswinst behalen, zonder in te boeten aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Bostik adviseert je graag over de juiste producten.

Europese certificering

We testen voortdurend – in nauwe samenwerking met gevelpaneelfabrikanten, zoals Trespa, SVK, Eternit en Rockpanel – de hechting van ons lijmsysteem onder verschillende omstandigheden. Het Paneltack-systeem is niet alleen volgens KOMO, maar zelfs Europees-breed gecertificeerd met een ETA (European Technical Assessment).

Complete projectondersteuning

Bij het verlijmen van gevelpanelen moet je rekening houden met een aantal belangrijke aspecten, zoals de weersomstandigheden. We helpen applicateurs met uitgebreide informatie en trainingen op de bouwlocatie. Op de website www.gevelplaatverlijming.nl vind je een schat aan informatie, zoals een brochure, kennisartikelen, een handige dauwpunttabel en uitgebreide verwerkingsinstructies.

10 jaar projectgarantie

We zorgen voor volledige projectondersteuning van de opstartfase tot en met de oplevering. Projecten waarin volgens de verwerkingsinstructies wordt gewerkt, komen in aanmerking voor 10 jaar projectgarantie. Ben je hierin geïnteresseerd? Betrek ons dan zo vroeg mogelijk bij je project voor een gericht advies, praktische trainingen, uitgebreide ondersteuning én begeleiding op de bouwplaats. Onze experts gevelplaatverlijming helpen je graag verder. Samen zorgen we voor een succesvol project!

Bostik
Denariusstraat 11
4903 RC Oosterhout
T +31(0)1624 910 00
E verkoop.benelux@bostik.com

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur