Veelzijdige oplossingen voor daken en gevels

In een tijd waarin het steeds vaker voorkomt dat grote apparaten zoals airco-units, warmtepompen en zonnepanelen op daken en aan gevels worden geplaatst, zijn er veel uitdagingen met betrekking tot de bevestiging. Het specialistisch Walraven-team staat paraat om deze uitdagingen aan te gaan en oplossingen te bieden die niet alleen efficiënt zijn, maar ook voldoen aan de vereiste precisie en veiligheid.

Lees verder

De Walraven dakmontage oplossingen zijn gemakkelijk te installeren en zijn allemaal op maat gemaakt. De systemen zijn voorzien van de duurzame Walraven BIS UltraProtect® 1000-oppervlaktebehandeling, wat zorgt voor langdurige ondersteuning die voldoet aan dakmontagespecificaties.

Frames voor zonnepanelen

Met op maat gemaakte frames voor zonnepanelen biedt Walraven oplossingen die toepasbaar zijn in verschillende situaties, zoals het plaatsen van panelen boven bestaande apparatuur. Dankzij gedetailleerde ontwerpen en belasting- en windberekeningen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Gebruiksvriendelijke ondersteuning voor installaties

Walraven biedt gebruiksvriendelijke en duurzame dakmontage oplossingen voor diverse apparatuur op daken en gevels. Met productsystemen waarin Walraven Yeti® en Walraven RapidStrut® verwerkt zitten, worden ideale ondersteuningssysteem ontworpen met aandacht voor belastingen en draagkracht.

Oplossingen voor zware installaties

Voor groot en zwaar apparatuur zoals airco’s en luchtbehandelingskasten biedt Walraven dakmontage oplossingen die zorgen voor een goede belastingverdeling. De oplossing is een op maat gemaakte oplossing, rekening houdend met locatie- en gebouwvereisten. Het Walraven Maxx railsysteem is een modulair supportsysteem om zeer zware constructies te ondersteunen.

Duurzame ondersteuning voor buizen, luchtkanalen en kabelgoten

Deze oplossingen zijn robuust ontworpen voor elk type en elk formaat buis voor de juiste dakondersteuning. Denk hierbij aan leidingen en buizen met water, gas of elektriciteit. De ondersteuning van buizen wordt ontworpen door het combineren van montagemateriaal, railbevestiging en klemmen.

Veilige toegang met roostervloeren en trappen

Met roostervloeren, trappen, bordessen en loopbruggen biedt Walraven veilige en gemakkelijke oplossingen voor toegang tot daken en dakinstallaties. Deze systemen zorgen voor maximale veiligheid en voldoen aan diverse veiligheidseisen, waardoor onderhoudspersoneel gemakkelijk door gebieden met obstakels kan navigeren.

Het hele proces onder één dak

Wat Walraven onderscheidt, is het vermogen om het gehele proces van ontwikkeling tot levering in eigen handen te hebben. Dit omvat prefabricage, engineering services en een compleet assortiment aan bevestigingsmaterialen, sanitaire oplossingen en brandwerende systemen. Door dit alles onder één dak te hebben, kan Walraven een naadloze ervaring bieden, van projectdefinitie tot levering, logistiek en service.

Wat is uw uitdaging? Bezoek voor meer informatie: www.walraven.com/nl/dakmontage.

Walraven b.v.
Industrieweg 5
3641 RK  Mijdrecht
T +31(0)297 233 000
E info.nl@walraven.com

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur