Gevelbekleding kiezen: heel eenvoudig met de gevelvisualisator!

Het kiezen van de kleur en het model van gevelbekleding kan lastig zijn. Wordt het groen, blauw of toch liever antraciet? Wat past beter bij uw type woning: smalle of brede panelen? En hoe gaat het eruitzien op een groot oppervlak? Met de Keralit gevelvisualisator kunt u online alle kleuren en modellen gevelbekleding op verschillende woningtypes proberen.

Lees verder

Een gratis kleurmonster geeft een goed beeld van de kleur en de structuur van de gevelbekleding. Maar het is toch lastig om een voorstelling te maken van hoe het er in het echt uit komt te zien. De Keralit gevelvisualisator geeft in drie stappen een goed beeld van de gewenste combinatie.

In drie stappen

Wanneer u de gevelvisualisator start, kiest u het woningtype dat het meest lijkt op uw eigen woning; een rijwoning, twee-onder-een-kapper of een vrijstaande woning. Wilt u gevelbekleding bekijken op een dakkapel of overkapping? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Wanneer u het type woning gekozen heeft, kiest u een van de drie modellen gevelbekleding: sponningdeel 143 mm, sponningdeel 190 mm of potdeksel 177 mm. De sponningdelen kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden, het potdeksel model alleen horizontaal.

En dan komt de leukste maar tegelijkertijd ook lastigste stap; het kiezen van de kleur. Er is keuze uit tientallen kleuren, variërend van licht tot donker, met houtnerf of mat/effen.

Het is heel gemakkelijk om alle kleuren en modellen te proberen, en elke keuze die u in de gevelvisualisator maakt, verschijnt meteen op het scherm. Op die manier kunt u vele combinaties proberen en met elkaar vergelijken. Ook belangrijk om te weten: alleen combinaties die daadwerkelijk leverbaar zijn, worden in de gevelvisualisator getoond.

Voor particulier én professional

Heeft u de combinatie gevonden waar u tevreden over bent? Download deze dan, of deel ‘m via e-mail of Whatsapp met uw partner, familie of vrienden. Wilt u het geselecteerde model/kleur graag in het echt beoordelen, dan kunt u vanuit de gevelvisualisator ook drie kleurmonsters gratis aanvragen.

De gevelvisualisator is handig voor particulieren die een model en kleurkeuze willen maken voor hun eigen woning, maar de tool is ook door professionals te gebruiken. Als aannemer of klusser kunt u met behulp van de gevelvisualisator uw klant helpen bij het maken van een keuze.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur