Gevelbekleding van vezelcement is een duurzame én betaalbare keuze

Als het om de gevel gaat heeft James Hardie voor ieder wat wils. Met Hardie® Plank, Hardie® VL Plank, Hardie® Panel en Hardie® Architectural Panel is er veel keus in gevelplanken en gevelpanelen voor huiseigenaren, gevelinstallateurs en architecten. Met vezelcement als basis zijn ze slank, stabiel en stootvast. Bovendien zeer duurzaam, brandwerend en het materiaal krimpt niet of zet niet uit. Zelfs niet onder extreme klimatologische omstandigheden.

Lees verder

Esthetiek en veelzijdigheid

Een gevel is niet alleen functioneel maar dient ook als visitekaartje voor het gebouw. James Hardie biedt een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, zodat je de gevelbekleding kunt aanpassen aan de specifieke esthetische eisen van het project. Of het nu gaat om een traditioneel ontwerp of een eigentijdse uitstraling, gevelbekleding van James Hardie past zich moeiteloos aan en behoudt zijn visuele aantrekkingskracht door de jaren heen.

Eindeloze keuzemogelijkheden

Je kunt de planken zowel horizontaal als verticaal bevestigen. Met een overlap van de planken of juist met een open voeg of met potdekselwerk. Alles kan met de Hardie® Plank. De planken zijn verkrijgbaar in 21 verschillende kleuren in twee verschillende texturen, hout of glad. Hardie® Panel is verkrijgbaar in twee texturen: Smooth Sand en Brushed Concrete, twee texturen voor eigentijdse gevelontwerpen. Dankzij de verschillende producten, structuren en kleuren van James Hardie zijn er eindeloze keuzemogelijkheden voor jouw nieuwe project.

Innovatieve verbinding

Kenmerkend voor de Hardie® VL Plank gevelbekleding is de onderlinge verbinding van de planken. Dankzij de innovatieve messing-en-groefbevestiging hebben de afzonderlijke planken een fraaie sponning en overlappen de planken elkaar niet. Dit zorgt voor een strakke, moderne uitstraling van je gevel.

Eenvoudig te verwerken

Het zagen, vormgeven en bevestigen van de planken is een vlotte ervaring. Met minimaal 20% tijdsbesparing vergeleken met traditionele systemen. Ook nadat de planken of panelen zijn bevestigd, heeft de gebruiker er weinig omkijken meer naar. Ze zijn extreem onderhoudsvrij.

Duurzame keuze voor de toekomst

Het is belangrijk om te kiezen voor materialen die niet alleen aan de huidige normen voldoen, maar ook een duurzame keuze zijn voor de toekomst. De vezelcementplaten van James Hardie stellen nieuwe duurzaamheidsnormen voor gevelbekleding op het gebied van CO2- en grondstoffenverbruik. Hardie® Panel en Hardie® Plank beschikken over de EPD verificatie (EPD = Environmental Product Declarations). Zo draagt de EPD bij aan het verkrijgen van certificeringen voor groen bouwen, zoals LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) en BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method).

Met gevelbekleding van James Hardie kies je niet alleen voor hoogwaardige gevelbekleding, maar ook voor een partner in duurzaam bouwen. De esthetiek, eenvoudige verwerking en duurzaamheid maken gevelbekleding van James Hardie een waardevolle toevoeging aan elk bouwproject. Benieuwd geworden naar de gevelbekleding van James Hardie of wil je meer informatie? Bezoek dan de website van James Hardie: www.jameshardie.nl

James Hardie Netherlands B.V.
Loonse Waard 20
6606 KG Wijchen
T +31(0)24 649 51 11
E fermacell-nl@jameshardie.com

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur