Brandveilige gevelbekleding voor parkeergarage Gerle Ziekenhuis

Voor het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn mochten we in opdracht van Continental Car Parks het hout leveren voor de nieuwe parkeergarage P2. Er is gekozen voor Grenen SafeWood FRX in verschillende toepassingen. Zo is er halfhoutsverbinding gebruikt voor het trappengat en latten voor het plafond.

Lees verder

Het voorgelakte staal Colorcoat SDP 50 is o.a. het duurzame alternatief voor PVDF

Sinds enige tijd biedt SAB-profiel Colorcoat® SDP 50 aan in verschillende populaire kleuren. Het voorgelakte staal Colorcoat SDP 50 is onder andere het duurzame alternatief voor PVDF en uitstekend geschikt voor zowel dak als gevel. Tevens hebben we een nieuwe brochure ‘SAB Kleuroverzicht Colorcoat’ ontwikkeld, waarin ook gelijk de mogelijkheden van Colorcoat SDP 50 meegenomen zijn.

Lees verder

Titaanzinken ‘monoliet’ in Bloemendaalse duinen

De kop van de Zeeweg in Bloemendaal aan Zee heeft een ware metamorfose ondergaan. De bestaande bebouwing is vervangen door een gloednieuw boetiekhotel met aansluitend kleine zusje het Eindpunt, vormgegeven als een monoliet-achtig object met een titaanzinken schil. Gezien de ligging aan zee is bewust gekozen voor een dak- en gevelafwerking in NedZink NEO.

Lees verder

Laat maar schuiven

Verschuifbare lamellenpanelen worden de ene keer tijdens de bouw geïnstalleerd en een andere keer na de oplevering. Wil de klant verschuifbare lamellenpanelen optimaal integreren in de gevel dan leidt samenwerking met de aannemer tot het beste resultaat.

Lees verder

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur