Easycell, houdt warmte binnen en geluid buiten

Met Easycell bent u verzekerd van goede warmte- of geluidsisolatie van uw vloer, plafond, muur of dak. U kunt bij ons een inblaasmachine huren. Voor de professionals is een professionele inblaasmachine te huur. Ook bieden wij inblaasmachines te koop aan. Easycell is isolatiemateriaal van zeer hoge kwaliteit. Het bestaat uit losse, wollige vlokken van cellulose met lange vezels.

Lees verder

Uw woning isoleren tegen geluidsoverlast en voor het behoud van de warmte

Met Easycell bent u verzekerd van goede warmte- of geluidsisolatie van uw vloer, plafond, muur of dak. U kunt bij ons een inblaasmachine  huren. Voor de professionals is een professionele inblaasmachine te huur. Ook bieden wij inblaasmachines te koop aan. Easycell is isolatiemateriaal van zeer hoge kwaliteit. Het bestaat uit losse, wollige vlokken van cellulose met lange vezels. Gebruikt u Easycell, dan weet u zeker dat u perfecte geluidsisolatie en warmte isolatie zult verkrijgen. Met de inblaasmachine van Easycell kan isolatiemateriaal onder lage druk worden ingeblazen in vloeren, muren en plafonds. Dit kan worden gedaan voor het dempen van geluid, zoals muziek, én voor het behouden van warmte. Warmte binnen houden en geluid buiten houden: dat is wat Easycell doet.

Geluidsisolatie houten vloer gemakkelijk geregeld

Wilt u geluidsisolatie voor uw houten vloer? Dan heeft u bij Easycell het juiste product gevonden. Er is namelijk geen ingrijpende verbouwing meer nodig om met Easycell holle ruimtes te isoleren. De holle ruimtes tussen het plafond en een houten vloer kunnen opgevuld worden met het isolatiemateriaal van Easycell. Dit product voldoet aan het kwaliteitsregister van de ISSO; het isoleert zeer goed én het is duurzaam.

U kunt het ook zelf doen. Huur eenvoudig een inblaasmachine bij de Boels of de Huurmaat en doe de bestelling op onze website. Indien u voor 15.00 uur besteld wordt het de volgende dag bij u afgeleverd.

Geniet van snelle installatie van een betaalbaar isolatie product met een uitstekende kwaliteit

Met Easycell profiteert u van diverse voordelen. Wij staan voor een isolatietotaal plan: de isolatie van uw vloer, plafond, muur of dak is binnen 1 dag klaar, zonder ingrijpende verbouwing!

Daarnaast heeft u een scherp geprijsd product met dezelfde hogere isolerende waarde als vergelijkbare producten. Easycell is brandwerend, milieuvriendelijk en u bespaart een hoop energie. Heerlijk comfortabel wonen voor een mooie prijs. Laat snel uw woning of bedrijfsruimte isoleren met het isolatiemateriaal van Easycell.

Klik hier voor meer informatie over Easycell.

Subsidie

Easycell staat aangemeld op de ISDE meldcodelijst voor isolatie. Dit betekent dat u na het inblazen van Easycell ook in aanmerking komt voor subsidie. Zie hieronder de meldcodes

  • KA18408, voor Easycell in het dak
  • KA19733, voor Easycell in de zoldervloer
  • KA18407, voor Easycell in binnen- of buitengevel
  • KA21212, voor Easycell in de vloer

Voor de juiste voorwaarden verwijzen wij u graag naar de officiele webpagina van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Vraag een offerte aan of neem contact op

Begrijpelijk is het dat u vragen heeft voordat u een gedeelte van uw huis laat isoleren. Wij beantwoorden deze graag voor u. Neem vandaag nog contact met ons op of schakel onze online isolatiehulp in. Contact neemt u op door het invullen van het online contactformulier of door te bellen naar het nummer 020-4639057.
Vraagt u bij ons een offerte aan? Dan ontvangt u deze binnen 2 werkdagen al! Wellicht maakt u morgen al de keuze om voor isolatiemateriaal van Easycell te gaan.

Vraag offerte aan
Bel naar Easycell

Conspec bv
T +31(0)20 463 90 57
E info@easycell.nl

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur