Ervaar de rust en stilte!

Akoestische klimaatbeheersing is één van de uitdagingen voor elke interieurdesigner bij het ontwerp en de inrichting van een ruimte. Toch is een goede ruimteakoestiek cruciaal voor de ruimtebeleving én het welbevinden.

Lees verder

Optimale thermische isolatie met Aerofoam oplossingen

Wist u dat goede isolatie zorgt voor significante geluidsreductie, flink kan besparen op energieverlies en tevens waterverbruik per huishouden kan opleveren? Het is daarom van belang dat installaties goed worden geïsoleerd om energieverlies en faalkosten te voorkomen.

Lees verder

Nieuwe generatie Storax akoestische ventilatieroosters | Creëer een dove gevel

Door een toenemende vraag naar een minder grof akoestisch rooster hebben Storax en Renson een nieuwe generatie roosters ontwikkeld. Hierbij is kritisch gekeken naar de vorm en luchtweerstand van het lamel (k-factor vanaf 14,6). Daarmee zijn ze de perfecte oplossing voor spuiventilatie, nightcooling en dove gevels.

Lees verder

Na-isoleren met innovatieve waterkerende profielplaten

SlimFix Reno-Pro is een nieuwe renovatieplaat van IsoBouw voor het na-isoleren van hellende daken op een dragend dakbeschot. SlimFix Reno-Pro is een matrijsgevormde isolatie met bijzondere vormgeving. Hierdoor is de plaat gemakkelijk te verwerken, sluiten ze goed op elkaar aan is er een waterafvoer.

Lees verder

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur