Belned voorzetramen: de ideale oplossing bij stijgende energieprijzen

Met de stijgende energieprijzen heeft elk bedrijf en elk huishouden te maken. Om energie te besparen, heeft de overheid zelfs een campagne gestart ‘Zet ook de knop om’. Eén van de tips die zij geven: zorg voor goede isolatie. Als het gaat om de isolatie van raampartijen heeft Belned uit Raamsdonksveer (NL) en Houthalen (BE) de kennis en ervaring in huis.

Eenvoudig en effectief

Voorzetramen zijn een ideale oplossing om achteraf extra te isoleren. Ze kunnen namelijk geplaatst worden zonder ingrijpende maatregelen of werkzaamheden aan bestaande constructies. De oplossing is bovendien een stuk goedkoper dan het plaatsen van HR glas. Ook het effect is groot: met het plaatsen van een Belned voorzetraam neemt de isolatiewaarde van (enkele) beglazing met maar liefst 50-80% toe. Voorzetramen weren tocht en kou en voorkomen dat de warmte naar buiten gaat. Een oplossing die we dus graag onder de aandacht brengen in deze tijd waarin iedereen op een slimme manier wil besparen op energiekosten.

Isolerend op alle fronten

Met de kou in de winter in combinatie met de stijgende energieprijzen zijn voorzetramen nu ideaal. Een voorzetraam is echter isolerend op alle fronten. In de zomer is het effect ook merkbaar, wanneer ze ervoor zorgen dat warmte geweerd wordt. Bij woningen en gebouwen in een lawaaiige omgeving, zoals in het centrum, nabij een drukke weg of langs het spoor, kan tevens gekozen worden voor geluidwerend glas in het voorzetraam.

Voor elk raam een oplossing

Belned B.V. is specialist in beglazingsartikelen en heeft een ruim assortiment voorzetramen in verschillende uitvoeringen en vormen: vast, scharnierend, schuivend en uitneembaar. Oplossingen voor zowel gesloten ramen als ramen waar men nog bij moet kunnen om te openen. Daarnaast zijn er voorzetramen in aluminium en houten uitvoering en kunnen ze uitgevoerd worden met verschillende glasdiktes. Belned zorgt er bovendien voor dat voorzetramen geheel op maat worden geleverd. Ook niet haakse ramen of bijzondere vormen zijn geen probleem. Voor elk raam is er dus een passende oplossing. Om deze redenen is Belned met voorzetramen al jarenlang een onmisbare leverancier op het gebied van isolatie.

Noemenswaardig project

Het Tropenmuseum, gesticht in 1864 als Koloniaal Museum, is een Nederlands volkenkundig museum in Amsterdam. Het museum geeft beeld van zowel de levende tradities als van de geschiedenis van verschillende wereldculturen. Het museum wilde meer rekening houden met warmte-isolatie. De oplossing? Voorzetramen natuurlijk! Het Tropenmuseum in Amsterdam is gevestigd in een monumentaal pand. Daarom zijn de voorzetramen aan de binnenkant geplaatst. Zo is aan de buitenzijde van het pand niets te zien. Het project bestond uit meer dan 200 voorzetramen, waarbij geen enkel voorzetraam dezelfde afmeting of vorm had. Een dergelijk project laat goed zien dat Belned maatwerk levert. Schroom dus niet om voor uw project ook eens te informeren naar de mogelijkheden.

Meer informatie? Kijk op www.belned.nl/voorzetramen of bel Belned via (0162) 576 576.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur