Een dun hybride dekvloersysteem voor de hoogste eisen!

Er wordt steeds vaker gekozen om een huis of gebouw te renoveren. Dit wordt gedaan om het gebouw duurzamer te maken. Het renoveren van een gebouw is meestal ook goedkoper dan een pand te slopen en opnieuw te bouwen. Bij oude gebouwen komt het regelmatig voor dat het draagvermogen van de ondergrond niet toereikend is om een traditionele dekvloer te installeren.

Lees verder

Ingangsdatum nieuwe asbestregels nog steeds onzeker

Op 30 november 2023 publiceerde de Europese Unie een nieuwe richtlijn voor werken met asbest en asbestverwerking. Maar: al sinds 2018 wordt in Nederland gewerkt aan nieuwe asbestregels. Door komst van de nieuwe EU-asbestrichtlijn is het onzeker wanneer de nieuwe Nederlandse regels ingaan. Duidelijk is dat de regels niet vóór 1 juli 2024 veranderen.

Lees verder

Slim, duurzaam en lichtgewicht bouwen – 10-min. webinar

Het E-Board gevelsysteem is een slim totaalpakket dat veel meer biedt dan een eenvoudige lichtgewicht oplossing met baksteenstrippen. Het systeem is geliefd bij architecten en aannemers vanwege de vele vrijheden en mogelijkheden die E-Board biedt. Daarnaast spelen de hoge isolatiewaarde en het lichte gewicht vaak een doorslaggevende rol bij de keuze voor E-Board.

Lees verder

°COMPLHEAT – meer wooncomfort en verduurzaming in één efficiënte totaaloplossing

Knauf, REHAU en Easywarm hebben hun krachten gebundeld bij het ontwikkelen van een efficiënte en betrouwbare manier om woningen te verwarmen: het °COMPLHEAT droogbouw vloersysteem. Dit innovatieve systeem biedt een stabiele basis voor nauwkeurige warmteverdeling en is bijzonder geschikt voor renovatieprojecten.

Lees verder

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur