Profijt Isolatie heeft Icynene H2foamLite op vele projecten succesvol aangebracht

Voor de zakelijke markt werken we vooral in opdracht van aannemersbedrijven, woningcorporaties en vastgoed onderhoudsbedrijven. Op zoek naar een partner in duurzaam isoleren van vloeren en daken middels een innovatieve spuittechnologie?  Maak dan kennis met Profijt Isolatie, gecertificeerd verwerker van Icynene H2foamLite spuitisolatie en partner van Huntsman Building Solutions.

Lees verder

Voor het verduurzamen van 130 woningen in het Wolfsbos te Hoogeveen had woningbouwcorporatie Domesta de vraag gesteld aan Boekema Vastgoedonderhoud om een innovatieve, veilige en duurzame isolatie voor de houten vloeren in deze woningen toe te passen. Het product moest goed isoleren, duurzaam zijn, veilig worden aangebracht, economisch interessant zijn en bovenal met zo weinig mogelijk overlast voor de bewoners.  Met die vraag is Boekema Vastgoed onderhoud bij Profijt Isolatie terecht gekomen en zijn de eerste gesprekken gevoerd en demonstraties opgezet om uiteindelijk 130 woningen te voorzien van nieuwe vloerisolatie. In dit project is IcyneneH2foamLite toegepast en is een goede communicatie tussen de ketenpartners en de bewoners cruciaal voor het succes. Hiervoor hebben we gezamenlijk een goede en haalbare planning gemaakt, bewoners meegenomen voor, tijdens en na de uitvoering. Daarbij hebben we ook regelmatig overleg gehad over de voortgang en de begeleiding richting bewoners. De toepassing van IcyneneH2foamLite, een open cel spuitisolatie, is hierin een duidelijke winnaar gebleken. Een spuitisolatie met goede isolatiewaarden, geen geuroverlast, geen schadelijke emissies, een snelle en effectieve uitvoering en bovendien gecertificeerd aangebracht. Kortom op alle gevraagde onderdelen een innovatieve en duurzame isolatietechnologie wat ervoor zorgt dat mensen comfortabel energie blijven besparen. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat het product wat het meest geschikt is voor houten vloeren is toegepast met zo weinig mogelijk overlast voor de bewoners. Daarin zijn we geslaagd en vooral door open en transparant te blijven communiceren.

Benieuwd naar hoe samenwerken met Profijt Isolatie in zijn werk gaat? Bezoek dan onze stand 1.F070 tijdens de Renovatie/Transformatie beurs van 14 tot en met 16 mei in de Brabanthallen in Den Bosch. Ga naar www.profijtzakelijk.nl en laat u informeren over onze projectmatige aanpak.

Profijt Isolatie
Energiestraat 7
7461 TZ  Rijssen
T +31(0)548 546 055
E info@profijtisolatie.nl

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur