Supergladde EeSoffit™

De EeSoffit™ garandeert sterke, supergladde plinten en perfecte randen, zelfs op trappen met een complexe geometrie, zoals spiraal- of elliptische trappen – wat erg moeilijk en tijdrovend is om te bereiken met gipsen plinten.

Lees verder

Traditionele, met de hand vervaardigde gipsprofielen en profiellijsten van standaardplaten zijn niet altijd perfect glad en hebben geen precieze randen, en zijn gevoelig voor bewegingen en scheuren of krassen. EeStairs ontwikkelde het EeSoffit™-systeem om absoluut gladde, naadloze plinten voor trappen te leveren – zelfs die met indrukwekkende geometrieën en krappe radiussen.

Het EeSoffit™-systeem op waterbasis is stabiel en wordt niet beïnvloed door schommelingen in vochtigheid of temperatuur, en daarom kan het worden verbonden met trapbomen of balustrades die van verschillende materialen zijn gemaakt. De in de fabriek geprepareerde EeSoffit™-oppervlakken worden ter plaatse aangebracht door EeStairs-installateurs en vormen een uitstekende ondergrond voor een reeks verschillende verfafwerkingen.

Vier grote voordelen van de EeSoffit™
  • Glad en stabiel. EeSoffit™ garandeert een gladde, stabiele, geometrisch nauwkeurige plint en kan sneller op trappen worden aangebracht dan gipsen plinten.
  • Sterk. In tegenstelling tot pleisterwerk is EeSoffit™ taai en scheurvast en biedt het een perfect glad en consistent oppervlak voor glanzende, matte en satijnen afwerkingsverven.
  • Geen oplosmiddelen. Het EeSoffit™-materiaal is op waterbasis, zonder oplosmiddelen.
  • Brandwerend. De A1-versie van EeSoffit™ biedt een uitstekende brandwerendheid. Het voldoet aan de Europese norm voor brandclassificatie B/S1/d0, in overeenstemming met de Europese norm EN-13501-1. En in de VS heeft EeSoffit™ een A brandclassificatie, in overeenstemming met ASTM E84.

Lees verder

Toepassingen

EeSoffit™ is veelzijdig

Omdat het sterk en uiterst stabiel is, kan de EeSoffit™ voor vrijwel elke trapvorm of -setting worden gebruikt. Daarom heeft EeStairs de EeSoffit™ vervaardigd en gemonteerd op rechte of geometrische trappen in de retail, commerciële en in huiselijke omgevingen.

FAQs
  • Wat maakt de EeSoffit™ zo sterk en stabiel? De toplaag bestaat uit een nauwkeurig mengsel van silica, water en hars, dat een harde, gladde afwerking oplevert met een bewegingsbereik van slechts 0,3%.
  • Wat zijn de voordelen ten opzichte van gips? Pleisterwerk kan krassen of barsten vertonen en de oppervlakken zijn zelden perfect glad – vooral waar de randen andere materialen raken. Dit geldt niet voor EeSoffit™. Bij gebogen trappen zijn de gladheid van het oppervlak en de nauwkeurigheid van de geometrie en de randen van EeSoffit™ zichtbaar superieur aan gipsen trapbekledingen.
  • Is de EeSoffit™ moeilijk aan te brengen? Nee, want deze soffits worden in de fabriek door EeStairs voorbereid als onderdeel van ons zorgvuldig gecontroleerde trappenproductie- en installatieproces op locatie.
  • Welke verven kunnen op de EeSoffit™ worden gebruikt? Wij kunnen elke gespecificeerde RAL-kleur op de soffits aanbrengen, met behulp van een verscheidenheid aan verfafwerkingen.

EeStairs Nederland bv
De Landweer 8
3771 LN Barneveld
T +31(0)342 405 700
E nl@eestairs.com

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur