Vastgoed upgraden en biobased bouwen centraal op vakbeurzen in mei

De bezoekersregistratie is open

Van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei vinden in de Brabanthallen in Den Bosch weer gelijktijdig de vakbeurzen Renovatie & Transformatie, MONUMENT en HOUTBOUW plaats. Belangrijkste thema’s zijn daar er de verbetering van – al dan niet monumentaal – vastgoed en innovaties in hout, biobased en hybride bouw. Toegang is gratis voor professionals.

Lees verder

Wijzer worden en contacten leggen

Daar draait het om. Op bedrijfs- en productniveau kan dat bij de ongeveer 175 partners en exposanten, gerekend over de 3 gelijktijdige vakbeurzen. En vakinhoudelijk, bij uitstek, tijdens de tientallen presentaties, workshops, talkshows en debatten op de 3 hoofdpodia en in de praktijktheaters. Ruim 125 sprekers delen daarbij hun kennis, mening en visie.

Beursvloer en praktijktheater

Op de beursvloer van Renovatie & Transformatie geven bijvoorbeeld Inventum Technologies, Sempergreen, SDS, IsoBouw Systems en Kingspan Unidek acte de présence. In het praktijktheater van deze vakbeurs vinden presentaties plaats van onder meer Zehnder Group Nederland, Nebest, Uretek Benelux  en Merford.

Hoofdpodium

Op het hoofdpodium van Renovatie & Transformatie speelt onder meer de vraag hoe als Vereniging van Eigenaren te handelen in renovatietrajecten. Ook krijgen startups op het vlak van bijvoorbeeld circulair renoveren en artificial intelligence een podium, net als thema’s als prefabricage, het gebruik van biobased bouwmaterialen en het belang van energiebesparing.

Doelgroep

Renovatie & Transformatie trok vorig jaar samen met MONUMENT bijna 7000 bezoekers, waaronder ook veel bouwers en aannemers, adviseurs, ontwikkelaars, beheerders en architecten. Een bezoek is ook interessant voor investeerders, fabrikanten, beleidsmakers, installateurs, opdrachtgevers, interieurbouwers, calculators, werkvoorbereiders, eigenaren van monumentaal vastgoed, energie-experts, schilders- en onderhoudsbedrijven, researchers, corporaties en overheden.

Gratis toegang

De vakbeurzen zijn, inclusief kennissessies, toegankelijk voor professionals en eigenaren van monumentaal vastgoed. Zij regelen hier gratis hun ticket!

54events B.V.
Amerlandseweg 3
3621 ZC Breukelen
T +31(0)294 745 070
E beurs@54events.nl

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur