Fraaie plafonds in hoofdkantoor Booking.com

Recent is het nieuwe internationale hoofdkantoor van Booking.com opgeleverd. Een uniek gebouw, waarbij gebruik is gemaakt van meerdere plafondoplossingen van Hunter Douglas.

Het houtgebruik is een onlosmakelijk onderdeel van het natuurlijke karakter van het atrium en is op meerdere manieren toegepast. In het atrium maken de eikenhouten lamellen een fraaie indruk door de gelaagde wijze waarin deze zijn gemonteerd. Daarnaast zijn de wanden en trappen bekleed met houten panelen die voorzien zijn van een nano perforatie, welke bijdragen aan het akoestisch comfort van de ruimte.

Het succesvolle vilten HeartFelt® plafond zorgt in de gangen voor een fraaie afwerking en draagt tevens bij aan het akoestisch comfort. Daarnaast zijn is HeartFelt® Cradle to Cradle gecertificeerd, hetgeen bijdraagt aan de duurzaamheidsdoelstelling van dit gebouw.

Tot slot is voor het thermisch comfort een geactiveerd strekmetalen plafond gebruikt om het binnenklimaat te reguleren.

Hunter Douglas dankt alle betrokken partijen en wenst alle gebruikers van dit uitzonderlijke pand veel werkplezier!

Voor meer informatie over Hunter Douglas en onze oplossingen die wellicht voor uw project interessant kunnen zijn, verwijzen wij u graag naar onze website: www.hunterdouglas.nl

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur