Biobased bouwen en verbetering van bestaand vastgoed centraal op voorjaarsbeurzen van 54events

De bezoekersregistratie van de voorjaarsbeurzen Renovatie & Transformatie, MONUMENT en HOUTBOUW is geopend. Professionals die – op welke wijze dan ook – zakelijke betrokkenheid hebben bij die thema’s, verzamelen zich eind mei in de Brabanthallen om zich door koplopers en experts te laten informeren over de nieuwste oplossingen op dat gebied.

Lees verder

Nieuwe thema’s en vormgeving

Ontwikkelingen genoeg, in 54events’ aanbod. HOUTBOUW, dat gaat over innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw, is geheel nieuw. En aan – voorheen – RENOVATIE is transformatie als sleutelthema toegevoegd. Renovatie & Transformatie wordt bovendien sinds kort vormgegeven door 54events’ kersverse maar ervaren business development manager Marisa Richter.

Houtbouw

Verduurzaming is key. Het onderhouden, verbeteren en aanpassen van regulier (bestaand) en monumentaal vastgoed is daarvan niet los te zien. En nieuwkomer HOUTBOUW past er goed bij, want het aandeel van hout als bouwstof groeit – ook in renovatie- en transformatieprojecten. De rol van hout in monumentaal kader is evident en bij velen genoegzaam bekend.

Transformatie

Net als hout in de bouw, debuteert ook transformatie als prominent thema. Een logische aanvulling, want in Nederland staan veel kantoren en winkelpanden leeg. Een groot deel daarvan is dermate geschikt voor herbestemming en dus ook transformatie, dat zo maar liefst plusminus 15% van de in Nederland ongeveer 850.000 benodigde woningen kan worden gerealiseerd.

Beursvloer

Ongeveer 200 exposanten, partners en sprekers zijn er actief, veelal met een stand en vaak ook op een van de podia. Aldaar presenteren zij hun visies op en oplossingen voor vrijwel alle relevante vraagstukken, om zo hun kennis te delen, nieuwe contacten op te doen, bestaande relaties te ontmoeten en de kiem te leggen voor samenwerkingen en nieuwe projecten.

Kennisprogrammering

Naast opwekking, besparing en de energietransitie is er in de kennisprogrammering van Renovatie & Transformatie aandacht voor onder meer de rol van VvE’s, ventilatie en biobased. Bij MONUMENT zijn gespreksonderwerpen onder meer waterstof, subsidieregelingen, herbestemming en opleidingen en bij HOUTBOUW modulariteit, CO2-opslag, cross laminated timber, circulariteit en digitalisering.

Doelgroep

Bezoeken is interessant voor onder meer aannemers, bouwers, projectontwikkelaars, investeerders, fabrikanten, beleidsmakers, installateurs, opdrachtgevers, adviseurs, architecten, interieurbouwers, calculators, werkvoorbereiders, gebouwbeheerders, eigenaren van monumentaal vastgoed, energie-experts, schilders- en onderhoudsbedrijven en beslissers bij VvE’s, corporaties en overheden.

Toegang

De beurzen zijn gratis toegankelijk voor professionals. Zij kunnen hun ticket regelen op de event-websites. Deelnemen als exposant is ook nog mogelijk, want er zijn nog standlocaties beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie daaromtrent contact opnemen met organisator 54events; ook bekend van Vakbeurs Energie en de vakbeurs PREFAB.

Klik hier om te registreren…

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur