Een energiezuinig huis met Niko Home Control

Huisautomatisering is zoveel meer dan je klanten extra comfort en veiligheid geven. Met Niko Home Control hoeven ze geen moeite meer te doen om energie te besparen. Ze hebben dag en nacht zicht op hoeveel energie ze verbruiken en zelf opwekken.

Lees verder

Bij JAZO Zevenaar streven we naar een volledig duurzame bedrijfsvoering

Het goed afschermen van een technische ruimte is heel belangrijk, want alleen dán kan de techniek goed zijn werk doen. Bij JAZO begrijpen wij dat. Daarom garanderen wij met onze producten een stabiele technische omgeving. Duurzaamheid en circulariteit staan hierbij voorop, waardoor je profiteert van een lange levensduur van onze producten.

Lees verder

Duurzaam bouwen door passieve koeling met zonwering en nightcooling roosters van Storax

Door de normeringen in BENG en de steeds betere isolatie in de bouw, bestaat er kans op oververhitting. Om deze temperatuuroverschrijding tegen te gaan zijn hiervoor in het Tojuli regelementen geschreven. De TOjuli-berekening is gekoppeld aan BENG.

Lees verder

Bespaar tot wel 57% gas met douchen

Kosten voor gas en elektra zijn momenteel een hot item. De verwarming en warm water behoren tot de grootste kostenposten voor particulieren maar ook voor de utiliteitssector. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sportclubs en ziekenhuizen.

Lees verder

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur