Duurzaam bouwen met PCI Nanorapid en PCI Periplan Flow

Rekening houden met de effecten op het milieu bij het (ver)bouwen is een belangrijk thema in de bouw. Maar niet alleen duurzaam bouwen is relevant, het moet ook steeds sneller. Producten moeten snel drogen, zodat het werkproces versneld kan worden. PCI speelt hier op in door producten aan te bieden die enerzijds duurzaam zijn en anderzijds snel droog zijn.

Lees verder

Dakmontage ondersteuning voor zonnepanelen voor 130 woningen

Door de Inside Out solarmodule “Alpha” zijn maar liefst 130 woningen aan de Van de Veldelaan in Alkmaar voorzien van zonnepanelen. De frames met zonnepanelen – geprefabriceerd in samenwerking met Walraven – zijn op het dak en aan de gevel van flatgebouw Noordertogt geplaatst.

Lees verder

Duurzaam bouwen, hoe dragen we daar als producent en leverancier van binnendeuren aan bij?

Duurzaam bouwen is een evolutie die niet van de één op de andere dag gerealiseerd is. Alle partijen binnen de bouwsector mogen kritisch kijken naar hun aandeel in het verduurzamingsproces, zo ook Berkvens. Want hoe kunnen wij als producent en leverancier bijdragen aan een duurzaam bouwontwerp?

Lees verder

NedZink: de meest duurzame keuze

Een dak- of gevelbekleding in zink oogt niet alleen esthetisch zeer fraai, het is ook nog eens een uiterst duurzame keuze. Zeker als je kiest voor zink van de Nederlandse fabrikant NedZink. Het titaanzink wordt lokaal geproduceerd in een hagelnieuwe fabriek. Niet voor niets dat ‘s werelds duurzaamste zink is beloond met een DUBOkeur.

Lees verder

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur