Speciale schroef voor de montage van houten geveldelen

Houten geveldelen worden vanwege hun natuurlijke en warme uitstraling steeds meer gebruikt in de bouw. HECO-Schrauben heeft voor de montage van houten geveldelen een speciale voldraadschroef in twee varianten ontwikkeld. Deze HECO-TOPIX-plus gevelschroeven hebben een speciale schroefkop, schroefdraad en punt, waarmee houtdelen snel, robuust en netjes kunnen worden vastgezet.

Lees verder

Brandvertragend hout voor veiliger bouwen

Veiligheid eerst; Wij begrijpen hoe belangrijk brandveiligheid is. In veel bouwvoorschriften is het gebruik van brandvertragend materiaal verplicht in specifieke situaties, zoals commerciële gebouwen, scholen en openbare instellingen. Het gebruik van brandvertragend hout helpt om aan deze voorschriften te voldoen.

Lees verder

Unieke gevels met profielplaten zonder zichtbare schroeven

De SAB-Design profielen geven gevels een onderscheidend uiterlijk. Een van de gebruikte vormen voor de gevel zijn de puntprofielen van de SAB-Pyramid lijn. Deze zijn standaard leverbaar in hoogtes van 19, 37 en 50 mm.

Lees verder

Nieuwe waterkerende na-isolatie hellend dak

Onlangs introduceerde IsoBouw een nieuwe renovatieplaat voor het na-isoleren van hellende daken op een dragend dakbeschot, genaamd SlimFix RenoPro. De 3D-platen zijn goed beloopbaar, hebben een gesloten onderlinge aansluiting zonder koudebruggen en zijn dampopen maar waterdicht dankzij de geïntegreerde afwateringskanalen. De platen zijn herbruikbaar en eventueel ook 100% recyclebaar.

Lees verder

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur