Roval-Duplo® tweedelige dakrand, eenvoudige montage en circulair

De Roval-Duplo® van Roval Aluminium is een innovatieve, tweedelige aluminium dakrand, bestaande uit een basisprofiel en een afwerkingsprofiel. Het basisprofiel, standaard voorzien van bevestigingsgaten, wordt gemonteerd nog voordat de dakbedekking wordt aangebracht. Vervolgens wordt het afwerkingsprofiel met een simpele handbeweging eenvoudig op het basisprofiel geklikt.

Vroegtijdig in bouwfase beginnen

Groot voordeel hiervan is dat al vroegtijdig in de bouwfase kan worden begonnen met de montage. De Roval-Duplo® past bovendien in de ambitie van duurzaam bouwen. De tweedelige aluminium dakrand is namelijk circulair, eenvoudig te demonteren en elders her te gebruiken. Daarnaast is duurzaamheid een belangrijke eigenschap van de Roval-Duplo®. Aluminium is een onderhoudsarm materiaal. Het gaat bij normaal onderhoud tientallen jaren mee mét behoud van kwaliteit.

Soorten dakbedekking

De Roval-Duplo® is geschikt voor kunststof dakbedekkingen. De dakrand kan ook in combinatie met bitumen dakbedekking worden toegepast met een dikte van 1,2 tot 2,5 mm en maximaal twee laagdiktes bij de overlappingen van de dakbanen.

Specificaties

Het basisprofiel van de Roval-Duplo® is standaard voorzien van een EPDM-afdichtingsband voor optimale waterdichting. Dit profiel wordt in brute aluminium geleverd. De bevestigingsgaten van 5 x 8 mm bevinden zich in de oplegrand, die een hoogte heeft van 54 mm. Deze is leverbaar in lengtes van 2.500 mm. Als totaalleverancier levert Roval Aluminium desgewenst voor het basisprofiel gelaste binnen- en buitenhoeken van 90° van 250 x 250 mm, voor het afwerkingsprofiel van 500 x 500 mm en verbindingsplaatjes. Het afwerkingsprofiel, de hoekprofielen en de verbindingsplaatjes kunnen geanodiseerd of in elke gewenste Ral-kleur worden uitgevoerd.

Klik hier voor meer informatie…

Roval Aluminium B.V.
Maïsdijk 7
5704 RM Helmond
T +31(0)492 56 10 50
E info@roval.nl

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur