Traditioneel bouwen is verleden tijd

Prefabmaat maakt prefab bouwen toegankelijk voor de kleinschalige bouw. Van een aanbouw, dakopbouw en bijgebouw tot een complete woning. Alle elementen (wanden, gevelbekleding, kozijnen, daken, dakbedekking etc.) worden samen gebracht op de bouwplaats en op de plek gehesen. Door te werken met Prefabmaat kun je niet alleen sneller en makkelijker werken, maar ook meer projecten uitvoeren met minder risico. Prefabmaat ontzorgt jou bij jouw bouwprojecten, van berekenen tot inkoop, tijdige levering en ondersteuning, zodat jij je kunt concentreren op het realiseren van gave bouwprojecten! De oplossingen worden al geleverd vanaf 5 werkdagen op een dag en locatie die voor jou het beste uitkomt. Bekijk hier alle producten van Prefabmaat.

Lees verder

Afspraak op locatie

Een goede voorbereiding is belangrijk bij prefab bouwen. Dit kan best spannend zijn, vooral als het een van de eerste keren is. Daarom komt Prefabmaat bij jou langs om te zorgen dat je zeker bent van een geslaagd project. Prefabmaat gelooft in een persoonlijke aanpak, ze nemen de tijd om projecten door te nemen en de mogelijkheden te bekijken. Maak een afspraak op locatie en ze komen langs om kennis te maken of een project door te nemen. Heb je nog geen project? Ze komen ook graag langs om uit te leggen over de werkwijze. Hierdoor krijg je meer inzicht hoe Prefabmaat te werk gaat. Kennismaken?

Projecten met Prefabmaat

Prefab bouwen is niet alleen interessant voor bouwers maar ook voor particulieren. Door prefab te bouwen hebben particulieren minder lang overlast van de bouw. Steeds meer particulieren vragen projecten aan bij Prefabmaat. Zij helpen de particulieren met de vergunning, het tekenwerk en het afprijzen van het project. Prefabmaat verbindt deze particulieren daarna met montage maten die de projecten oppakken. Lees meer.

Werken met Prefabmaat

Dijkstra Bouw Wierden en Bouwbedrijf Addo Pouwels gingen je al voor en hebben in 2023 meerdere projecten uitgevoerd met Prefabmaat. Zo wist Addo in november een dubbele uitbouw binnen een uur neer te zetten. Voorbereiding en ervaring zorgen ervoor dat je nog sneller en efficiënter kan bouwen met prefab elementen. In de video delen Addo en Fabian hun ervaringen en laten ze zien hoe zij hun werkwijze hebben veranderd door samen te werken met Prefabmaat. Samen zijn ze zeer ambitieus over de werkwijze van Prefabmaat, ze willen in 2024 samen 120 projecten realiseren via Prefabmaat.

Een aantal voordelen volgens Addo en Fabian:

✓ Minder lang bij de klant aan het werk

✓ Met minder mensen, meer doen

✓ Minder risico, doordat alles van tevoren bedacht is

Prefabmaat breidt uit
Prefabmaat heeft niet stilgezeten in 2023: het productassortiment is uitgebreid met steenstrips, fabrieksmatig aangebrachte EPDM dakbedekking en bio-based isolatiemateriaal. “Wij streven ernaar om steeds meer werkzaamheden in de fabriek te verrichten, zodat projecten direct wind- en waterdicht zijn op een duurzame manier” En de doelen voor 2024? Blijven innoveren!

Ariënsplein 1
7511 JX Enschede
E hallo@prefabmaat.com
T +31(0)850 805 345

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur