Isoleren en ophogen van balkons en galerijen

Bestaande gebouwen verbruiken relatief veel energie ten opzichte van nieuwbouw. Wanneer u besluit om over te gaan tot een duurzame renovatie, valt er op dit gebied veel winst te behalen. Door de thermische schil van uw pand; vloer, gevel en dak, op de juiste wijze te isoleren, bent u al een heel eind op weg. Daarbij is ook de galerijvloer belangrijk om mee te nemen. Deze zijn vaak gebouwd boven leefruimtes, en vormen een onderdeel van uw gebouwschil.

Lees verder

Door gebruik te maken van isolerende systemen kunt u uw gebouw transformeren naar een hoger energielabel. Dat bespaart niet alleen geld, maar verhoogt ook direct de waarde van uw vastgoed.

Het Triflex BIS systeem

Het Triflex BIS systeem, als voorbeeld, is een lichtgewicht systeem dat bijdraagt aan de verbetering van de energetische kwaliteit. Het systeem isoleert en dicht daarbij alle details waterdicht en naadloos af. Naast een intensief belastbare afdichting van het oppervlak, wordt een drukverdeellaag aangebracht. Hierdoor wordt niet alleen het onderliggende gebouwdeel geïsoleerd, maar in combinatie met het Triflex BTS-P afdichtingssysteem wordt het ook duurzaam beschermd. Het systeem kenmerkt zich door een hoge kwaliteit en lange levensduur.

Comfort voor bewoners

Bij een (energetische) renovatie of het (planmatig/meerjarig) onderhoud in de woningbouw staat het belang van de bewoners voorop. Het Triflex BIS systeem biedt comfort voor de bewoners: door middel van isolatiepanelen in verschillende diktes zijn hoogteverschillen eenvoudig te overbruggen. Dit is voornamelijk een groot voordeel voor oudere bewoners, die op deze manier veilig thuis kunnen blijven wonen. Bovendien zorgt dit systeem voor een antislip afwerking, slijtvastheid, werkt het brandvertragend en heeft het weinig onderhoud nodig. U bent hierdoor verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig resultaat, ook op de lange termijn.

Ook op zoek naar een oplossing voor een woningcomplex? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, het contactformulier of mail naar info@triflex.nl We helpen u graag verder.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur