Renovatie & Transformatie trefpunt voor pro’s in upgrading van bestaande bebouwing

De vakbeurs Renovatie & Transformatie, voorheen RENOVATIE geheten, vindt plaats van 23 tot en met 25 mei in de Brabanthallen in Den Bosch. En biedt haar bezoekers, naast veel thematische achtergrondinformatie daaromtrent, een compleet overzicht van de praktische oplossingen voor vraagstukken in renovatie- en transformatietrajecten.

Thematisch staat onder meer transformatie centraal. Vanwege de naamswijziging van de vakbeurs, maar vooral omdat in Nederland bijna 10% van de kantoren en winkelpanden leegstaat, waarvan een dermate flink gedeelte dermate geschikt is om tot woningen te herbouwen, dat zo maar liefst 15% van de benodigde 1 miljoen woningen gerealiseerd kan worden.

Veel innovatie op de beursvloer

De totale beursvloer betreft ongeveer 130 exposanten. Zij tonen – veelal innovatieve – oplossingen voor vrijwel alle vraagstukken die zich voordoen bij (onder meer) de verbetering van bestaand vastgoed. Om zo hun product of merk te promoten, nieuwe en bestaande relaties te ontmoeten en misschien zelfs nieuwe samenwerkingen en projecten aan te gaan.

In het kennisprogramma staan verder centraal onder meer de rol van VvE’s bij renovatie, ventilatie, biobased renoveren en, uiteraard, energiebesparing. In het praktijktheater zullen daarnaast exposanten hun kennis delen aan de hand van cases uit de praktijk. Kennis waarmee opdrachtgevers, aannemers en installateurs direct hun voordeel doen.

Monumentaal vastgoed en hout in de bouw

Verduurzaming is (ook) de rode draad op de beursvloer, want renoveren en transformeren zijn daarvan niet los te zien. Het is een thema dat overigens tevens terug te zien is op de gelijktijdige vakbeurzen MONUMENT en HOUTBOUW, die respectievelijk onderhoud en verduurzaming van monumentaal vastgoed en de toepassing van hout in de bouw betreffen.

Diederik Jansen, communicatiemanager bij organisator 54events
“Renovatie, herbestemming en transformatie zijn de komende jaren dus een drijvende kracht in de bouw.”

Bezoeken of deelnemen als exposant

Renovatie & Transformatie is gratis toegankelijk voor professionals, die vanaf 28 maart hun ticket kunnen regelen op de website van de beurs. Deelnemen als exposant is ook nog mogelijk, want er zijn nog enkele standlocaties beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met organisator 54events – ook bekend van Vakbeurs Energie en de vakbeurs PREFAB.

Exposant worden? Klik hier…

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur