Agnes One-Step: het slimme alternatief voor gipsplaten

Waarom vasthouden aan het werken met gipsplaten, als u kunt kiezen voor de innovatie, snelheid en het gemak van Agnes One-Step? Met hun decoratieve folie zijn ze direct na plaatsing direct afgewerkt, zonder dat schilderen of stukadoren nodig is. Dit verkort de doorlooptijd van uw project aanzienlijk.

Lees verder

Waarom Agnes One-Step?
  • Tijdbesparend: Aanzienlijke verkorting van uw bouwtijd door onze snel en simpel te plaatsen panelen.
  • Moeiteloos: Zeg vaarwel tegen tijdrovende stuc- en schilderwerkzaamheden. Onze panelen zijn direct klaar voor gebruik na plaatsing, dankzij de hoogwaardige decorfolie.
  • Veelzijdig: Met een breed scala aan decors voldoen onze panelen aan elke designwens. Speciale vochtwerende panelen zijn ook beschikbaar voor toepassingen in vochtige ruimtes.
Duurzaamheid en Kwaliteit

Gemaakt van hoogwaardig spaanplaat en reeds 35 jaar een succes op de Nederlandse markt, bewijzen Agnes One-Step panelen hun duurzaamheid en kwaliteit. Met PEFC™ en CE-certificering, en een formaldehyde emissie van klasse E1, kiest u niet alleen voor esthetiek maar ook voor milieuverantwoordelijkheid en gezondheid.

Ideaal voor Elke Klus

Of het nu gaat om een renovatie of een nieuwbouwproject, Agnes One-Step panelen bieden de flexibiliteit die u nodig heeft om elk project met succes en zonder overlast te voltooien. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en met handige tong- en groefverbinding, zijn onze panelen ontworpen om uw werk gemakkelijker te maken.

Agnes One-Step is verkrijgbaar via uw lokale hout- en bouwmaterialenhandel. Voor meer informatie en om uw dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden, klik hier voor onze website…

RET Bouwproducten
Cartesiusweg 127 a
3534 BC Utrecht
T +31(0)30 245 55 55
E info@­retbouwproducten.nl

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur