Bezoek StocExpo!

Duizenden professionals uit de industrie, waaronder vertegenwoordigers van toonaangevende oliemaatschappijen, -terminals en belangrijke opslagspelers uit meer dan 100 landen komen samen op StocExpo om de nieuwste innovaties te zien, best practices te bespreken en de grootste uitdagingen van de industrie aan te pakken. StocExpo biedt een platform om ervoor te zorgen dat aan deze basisprincipes wordt voldaan. Het is de perfecte plek om de nieuwste producten en innovaties te bekijken en deze te bespreken met experts uit de industrie.

FETSA Tank Storage Conference

De FETSA Tank Storage Conference wordt Europa’s grootste conferentie over tankopslag en brandstoffen. Interessant voor terminalexploitanten, havenautoriteiten, handelaren, beleidsmakers, brandstof-, chemische en olie- en gasproducenten. De industrie komt samen om de toekomst van tankopslag te bespreken, inclusief de geopolitieke, energie- en digitale transities, in het licht van een veranderende wereld.

Registreer hier

Terminal Operations & Safety Conference

De Terminal Operations & Safety Conference behandelt urgente onderwerpen voor onderhoudsprofessionals, td’s, ingenieurs, project- en inkoopmanagers en HSEQ-professionals.

Registreer hier

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur